05 / 05 / 2024

Tanap ihalesinde son durum

Tanap ihalesinde son durum

ANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesinde son durum!

Danıştay tarafından pazarlık usulüyle gerçekleştirilmesi nedeniyle Bursa'daki metro hattının ihalesini iptal etmişti. Metro hattı için yine aynı usulle ihale yapıldı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

ÖİB Silivri ve Hoşdere'deki gayrimenkullerin ihale tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Silivri ve Başakşehir'deki gayrimenkullerin satış ihalesinde son teklif verme tarihini uzattı..

Karşıyaka Opera Binası ihalesi için karar yargıda!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kamu İhale Kurumu'nun iptal ettiği opera binası ihalesinde son kararı yargının vereceğini söyledi.

İzmir Opera Binası'nın ihalesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mavişehir'de inşa edilecek opera binasının ihalesi sonuçlanamıyor. 20 Ocak 2017'de çıkılan ikinci ihale de iptal edildi.

Türkiye Petrolleri satılıyor!

400'e yakın akaryakıt istasyonu bulunan Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesinde son teklifler geçtiğimiz cuma günü alındı. TP için, biri ortak girişim grubu toplam 4 firma teklif verdi.

İzmir Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çankaya Otoparkı ihalesini iptal ederek, 1 milyon 544 bin lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu temyize başvurdu.

Tanap ihalesinde son durum Haberi

Tanap ihalesinde son durum



Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğal gazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.


Sözleşme TANAP DOĞAL GAZ İLETİM A.Ş ile TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. arasında imzalandı:


Türkiye üzerinden geçecek 1850 kilometrelik boru hattı üzerinde bulunan 2 adet Kompresör İstasyonu ve 4 adet Ölçüm İstasyonunun Mühendislik, Tedarik ve Yapım İşi için ön yeterlik almış yerli ve yabancı 11 firmanın 26 Haziran 2015 tarihinde davet edilmesi ile başlayan ihale süreci sonucunda TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. ile sözleşme imzalandı. 


Vatan 



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer...