14 / 05 / 2024

Tanış Değirmen yurtdışı tesisi

Tanış Değirmen yurtdışı tesisi

TÜBİTAK destekli ön temizleme eleği ile sektörde fark yaratan Tanış Değirmen, yurtdışında yem tesisleri ve tahıl taşıma sistemleri kuruyor.

Mevduat hesabı sil baştan değişti! 100 bin TL'nin bugünden itibaren aylık geliri tam bu kadar olacak!

Mevduat faizlerinden kesilecek gelir vergisi bugünden itibaren değişti. Mevduat faizleri sil baştan değişti. İşte 100 bin TL'nin mevduatı faizi hesaplaması...

Kıbrıs'ta yabancıya gayrimenkul satışlarında  kurallar sil baştan değişiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İsrail, Rusya, Ukrayna ve İran gibi ülkelere binlerce konut ve arsanın satıldığı konusundaki tartışmalardan sonra yabancılara mülk satışında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Kredi kartı taksitleri 1 Nisan'dan itibaren sil baştan değişiyor! Müşterilere özel mesajlar atıldı!

Milyonların gözü kredi kartlarındaki taskitlerle ilgili yapılacak değişiklikte. Son zamanlarda herkesin merakle beklediği konuyla ilgili Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan değerlendirme geldi.

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

Tapu sistemi sil baştan değişiyor! Tarih resmen belli oldu!

Tapu sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiren yeni bir düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı ve ‘Türkiye Tapu’ uygulamasını devreye alacağını duyurdu.

Kiralık konutta devrim yaratacak gelişme! Fiyat politikası sil baştan değişti!

Satılık ve kiralık ev fiyatındaki artış alınan önlemlerden sonra durdu. Uzmanlar, bazı satılık evlerde indirim yapılırken, kiralık evlerde de fiyat artışlarının durduğunu söylüyor.

Airbnb düzenlemesi ile kiralama sistemi sil baştan değişiyor! Şartlar tek tek açıklandı! Cezası 100 bin TL!

Son zamanların gözde kiralama uygulaması olan Airbnb’yi de kapsayan, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifi Meclis'e sunuldu. 

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Trafik sigortasında yeni dönem! Sistem sil baştan değişiyor! Kimi, nasıl ilgilendirecek? Detaylar tek tek açıklandı!

Trafik sigortasına yönelik Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle sistemde değişiklik yapıldı. Yeni sisteme göre trafik sigortasından prim teklifi alamayanlar için ortak bir havuz oluşturulacak. Aynı zamanda, prim tutarı SEDDK tarafından belirlenecek.

Emekli ve memurlara yüzde 50 ek zam ve 12 puan refah payı müjdesi! Kök maaşlar sil baştan değişti! Flaş gelişme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli maaşlarına dair yaptığı açıklamanın ardından, zam hesabı sil baştan değişti. İşte yeni emekli ve memur maaşları...

Akaryakıttaki vergilendirme sistemi sil baştan değişiyor! Fiyatlar daha da yükselecek! İşte yeni sistem...

Döviz kuru ve brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Son olarak KDV ve ÖTV oranın artırılmasının ardından yeni vergilendirme sistemi geliyor.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Tanış Değirmen yurtdışı tesisi Haberi

Tanış Değirmen yurtdışı tesisi

Yüksek kapasiteli ön temizleme eleği ile adından sıkça söz ettiren Tanış, bu ürünle rakiplerini geride bıraktı. Benzerlerine oranla iki kattan daha fazla temizleme işlemi kapasitesine sahip olan ürün, kullandığı farklı teknoloji ile de dikkat çekti. Şirket, şimdilerde ise yüzünü yurtdışına döndü. Tanış, bu kapsamda yurtdışında yeni tesisler kurmaya hazırlanıyor. 


Ön temizleme eleği hakkında bilgi veren Tanış Değirmen Makina Sanayi Ticaret AŞ İthalat İhracat Müdürü Tacettin Tan, bu ürünü geçen yıl mart ayında ürettiklerini söyledi. Tan, “Ürünümüz saatte 75 ton temizleme kapasitesine sahip. Bu özelliği onu ön plana çıkarıyor. Piyasadaki elekler ise saatte 25-30 ton temizleme kapasitesine sahip. Ürünümüz, bu eleklerden iki kattan daha fazla kapasite ile çalışıyor. Ayrıca kullanılan teknoloji konusunda da ayrılıyoruz. Bizim ürünümüz dairesel eleme yapıyor” dedi. Faaliyetlerine...