14 / 05 / 2024

tapu işlemleri başvuru

tapu işlemleri başvuru

Koronavirüsle mücadele kapsamında TKGM tarafından alınan karar kapsamında 4 Nisan 2020 Pazartesi günü sonrasında tapu müdürlüklerinde randevusuz yapılan başvurular onaylanmayacak.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

Tapu sahipleri dikkat! Tapu işlem başvurularında büyük değişiklik!

Tapu işlem başvurularında sistem değişikliği devreye alındı. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar Web Tapu sistemine giriş yapmak istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerekecek.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Almanya'da yaşamak isteyenler ilk olarak bilmeniz gereken! Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor?

Almanya'da yaşayan ve mülk sahibi olan binlerce gurbetçi bulunuyor. Almanya'da yaşamak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli bilgilerden biri de tapu işlemlerinin nasıl yapıldığı. Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor...

Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tarihi belli oldu. Sınava girecek adaylar, Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar? diye sorguluyor. İşte detaylar...

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

tapu işlemleri başvuru Haberi

tapu işlemleri başvuru

4 Nisan 2020 Pazartesi günü sonrasında tapu müdürlüklerinde randevusuz yapılan başvurular onaylanmayacak. İşlem başvuruları sadece webtapu üzerinden, randevu.tkgm.gov.tr adresinden veya Alo 181 çağrı merkezi üzerinden randevu alınıp gerçekleşebilecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “COVİD-19 salgının ülkemizde yayılımının önlenmesi ve salgının etkilerinin azaltılması amacıyla TKGM tarafından alınan bu karar ile, vatandaşlar müdürlüklere yalnızca randevu saatinde alınacaklar. Belge inceleme başvurularında da randevu şartı aranacak. Ayrıca bir süredir sadece satış ve ipotek işlemleri yapılabilirken artık tüm işlem başvuruları yapılabilecek” diye konuştu.

Akit Alımlarına Düzenleme

Tapu işlemleriyle ilgili akit alımlarının da müdürlük dışında isteklerin karşılanmayacağından bahseden Özelmacıklı “Ayrıca akit alımlarında sadece işlem tarafları alınacak ve randevular verilerken yoğunluk olmayacak şekilde planlama yapılacak. Eğer işleme esas evraklarda eksikler olursa SMS yolu ile bilgi verilecek....