03 / 05 / 2024

tapusuz çay bahçelerine ruhsat

tapusuz çay bahçelerine ruhsat

Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, tapusuz arazilerde ruhsatname alınmaksızın tesis edilmiş çay bahçeleri, bir defaya mahsus olmak üzere, en geç 6 yıl içinde ölçülmek suretiyle ruhsatlandırılacak.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Yabancılar için verilen iş ilanı ilgi çekti! Yol yemek masrafı ve alacağı ücret tek tek açıklandı

ÇAYKUR, 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı. Doğu Karadeniz'de üreticilerin bahçelerine girmesiyle yaş çay sezonunda hareketlilik başladı. Çay toplayacak işçiler içinse özel iş ilanı verildi maaş ve sosyal haklar tek tek açıklandı.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Ruhsatsız hobi bahçelerine dikkat!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hobi bahçelerine de ilgi arttı. Fiyatları merak edilen hobi bahçeleri 50 bin TL ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan her şehre millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, millet bahçelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'e kadar 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefleri olduğuna dikkat çekti ve bugüne kadar 61 millet bahçesinin hizmete sunulduğunu belirtti.

Rize'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Rize Merkez Gülbahar mahallesinde bulunan 2.629,32 metrekarelik çay bahçesini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 389 bin 135 TL olarak belirlendi. 

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

İzmir'deki hobi bahçelerine Kovid-19 akını!

Buca’ya yaklaşık 15 kilometre, şehir merkezine ise 30 kilometre mesafedeki kırsal Kırklar Mahallesi, hobi bahçesi kuranların sıklıkla yöneldiği yerlerden oldu.

Rize'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi 1. Satış Memurluğu, Rize ili, Merkez ilçes, Gülbahar Mahallesi, 548 ada 9 parselde yer alan çay bahçesini ve bir yapıyı 8 milyon 389 bin 135 TL'ye satıyor...

Trabzon Vakfıkebir'deki millet bahçesi 11.7 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce seçim vaatlerinden olan millet bahçelerine bir yenisi daha eklendi.

Arazilerini hobi bahçelerine dönüştürenlere hapis cezası geliyor!

Meclis Genel Kurulu’nda bugün görüşmelerine devam edilecek tarım torba yasa teklifi kapsamında tarım arazilerini hobi bahçelerine dönüştürenlere 3 yıla kadar hapis cezası verilecek.

Hobi bahçelerine yeni yaptırımlar!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada yaptırımların sadece hobi bahçelerini alanlarla sınırlı kalmayacağını vurgulayarak, "Bu işin bir de arz tarafı var, bu işin arz tarafını yapanlarla alakalı da çalışmamız yürüyor. Bazı yaptırımlar getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

tapusuz çay bahçelerine ruhsat Haberi

tapusuz çay bahçelerine ruhsat

Hükümet tapusuz, ruhsatsız çay bahçelerine ruhsat verme kararı aldı. Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, tapusuz arazilerde ruhsatname alınmaksızın tesis edilmiş çay bahçeleri, bir defaya mahsus olmak üzere, en geç 6 yıl içinde ölçülmek suretiyle ruhsatlandırılacak ve müracaat sahibi, çay bahçesi sahipleri veya işletmecileri adına ruhsatname düzenlenecek. Mevcut çay bahçeleri için önceden ruhsatname verilen üreticiler ise ruhsatnamelerinin yenilenmesi için en geç 6 yıl içinde ÇAY-KUR’a müracaat...