10 / 05 / 2024

tarihi evler nerede

tarihi evler nerede

Erzurum Rölöve ve Anıtlar Birliği Müdürü Suat Bakır, "Rölöve ve Anıtlar Birliği olarak harap ve çürümeye terk edilmiş tarihi evleri restore ederek geri kazandırıyoruz" dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Arkatlı Evler nerede?

KİPTAŞ Arkatlı Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Arkatlı Evler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şehriyaz Beşevler nerede?

Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstanbul'da en ucuz evler nerede?

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşların uygun fiyata ev arayışı devam ediyor. İşte İstanbul'da en uygun fiyata evlerin bulunduğu ilçeler...

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Tekirdağ'da tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan tarihi binaları restore ederek kültür varlığını korumaya devam ediyor. 

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

KİPTAŞ Çınar Evler nerede?

KİPTAŞ Çınar Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede? İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

tarihi evler nerede Haberi

tarihi evler nerede

Erzurum Rölöve ve Anıtlar Birliği Müdürü Suat Bakır, "Rölöve ve Anıtlar Birliği olarak harap ve çürümeye terk edilmiş tarihi evleri restore ederek geri kazandırıyoruz. Hibe desteğimizden yararlanmak için başvurularınızı bekliyoruz." dedi. 


Erzurum Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, bölgede ve şehirde bulunan tarihi yapılar üzerinde gerçekleştirmiş olduğu restorasyon, bakım ve projeler ile 2015 yılını başarılı bir şekilde tamamladı. Bölgede 7 ilin bağlı Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, 2015 yılı içerisinde bölgede 7, Erzurum'da ise 5 tarihi yapının restorasyon işlemlerinde gerçekleştirdi. Erzurum Röleve Anıtlar Birliği Müdürü Suat Bakır, Erzurum'u sahip olduğu tarihi yapıları tekrar hayata kazandıklarını aktararak, bu kapsamda Erzurum İç Kalesi, Erzurum Arkeoloji Müzesi, Eski Vilayet Binası, taşınmaz kültür varlıkları ve kale saatinin yemlendiğini aktardı. 



Kültür varlıklarına hibe desteği 


Erzurum'da ve bölgede bulunan taşınma kültür...