21 / 05 / 2024

Tarihi Uzunçarşı dönüşüm

Tarihi Uzunçarşı dönüşüm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Emekli ikramiyelerinde yeni yıl müjdesi geldi! Hesaplara yatacağı bu tarihi duyan resmen düğün bayram etti! Hemen bakın

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen emekli ikramiyelerinde yeni yıl müjdesi geldi! Hesaplara yatacağı bu tarihi duyan resmen düğün bayram etti! Hemen bakın...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Depremzedelere düşük faiz ve uzun vadeli dönüşüm kredisi önergesi reddedildi!

2020 senesinde ülkemizde birçok deprem meydana geldi. Bu depremlerin çoğu yıkıma neden oldu. CHP, depremde evleri hasar gören konut sahipleri için düşük faizli, uzun vadeli kentsel dönüşüm destek kredisi sağlanmasını önermişti. Bu önerge reddedildi.

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Bursa’da tarihi dönüşüm başladı!

Bursa’da şehrin tarihi silüetini bozan yapıların yıkılacağı kentsel dönüşüm projesi için start verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla kentte eş zamanlı yıkımlar da başladı

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Tarihi Uzunçarşı dönüşüm Haberi

Tarihi Uzunçarşı dönüşüm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan kuşaklar boyu şehrin ticaretine ve günlük yaşamına yön veren Uzunçarşı açıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, program Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Baro Başkanı Abdurrahim Burak, SESOB Başkanı Hasan Alişan, MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, oda başkanları, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, muhtarlar, çarşı esnafı, basın mensupları ve vatandaşlar katılım gösterdi. 

Bugün bir milat

Uzunçarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Uslu, “Uzunçarşımız şehrimizin en önemli merkez noktasında bulunuyor. 500’e...