04 / 05 / 2024

Tarık Duman kimdir

Tarık Duman kimdir

Kocaeli'deki şehir plancılarından Tarık Duman, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak atılan adımları ve yaşanan süreçteki sorunları anlattı. Duman, yüksek katlı projelere izin verilmesi gerektiğini söyledi

Müteahhitler de çok katlı bina yapabilmeli!

Kocaeli'nin az sayıda bulunan şehir plancılarından Tarık Duman, Kocaeli'nin şehir planlama sorunlarını ve çözümlerini anlattı. Duman, TOKİ ve Kent Konut'un yaptığı gibi müteahhitlerin de çok katlı bina yapabilmesi gerektiğini söyledi.

Tahliye davası açmak isteyen ev sahiplerine büyük şok!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar mahkemeleri adeta doldurup taşırırken, Avukat Tarık Çakmak'tan da tahliye ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Kiracı ölürse ne olur, kiracılık hakkı kime geçer?

Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından kiracının ölmesi durumunda haklarının kime geçeceğini maddeler halinde açıkladı. Peki kiracı ölürse ne olur, kiracılık hakkı kime geçer?

Ev sahiplerine bir kötü haber daha: Bu borcu ödemezseniz tahliye talep edemezsiniz!

Avukat Tarık Çakmak aidat borcu nedeniyle tahliye ile ilgili olarak bir paylaşım yaparak, kiraya verenin dava açmadan önce mevcut aidat borcunu ödemesi gerektiğini belirtti.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

İhtiyaç nedeniyle tahliye edilen evi sonradan kiraya veren ev sahibi 3 yıllık tazminat ödemeli!

Barınma krizi gündemden düşmüyor. Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından 2-3 ev alanlara vergi düzenlemesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Tarık Çakmak'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Lisa K. King kimdir? Ford Otosan’da hangi görevleri üstlendi?

Lisa K. King  nerede okudu? Rusya’da ne iş yaptı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte Lisa K. King’in hayatı...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Tarık Duman kimdir Haberi

Tarık Duman kimdir


 Kocaeli'deki şehir plancılarından Tarık Duman, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak atılan adımları ve yaşanan süreçteki sorunları anlattı. Duman, yüksek katlı projelere izin verilmesi gerektiğini söyledi " Şehir Planlamacısı Tarık Duman, Kocaeli'de şehir planlaması açısından problemler yaşandığını söyledi. İzmit'in geçmişinden beri çarpık kentleşme kurbanı olduğunu savunan Duman, kentin çarpık yapılaşmanın yaşandığı bir kent haline geldiğini ifade etti. 

Planlamaların uygulamaya geçmesi için kentsel dönüşümün gerektiğini belirten Tarık Duman, "Çarpık yapılaşma yoksul insanların yaşadığı bölgelerde görülüyor. 

Müteahhitler ve halk kentsel dönüşüm konusunda fikir ayrılığı yaşıyor. Bu konuda devlet eliyle bir çalışma yapılması gerekiyor. Eğer kentsel dönüşümü yapılabilir hale getirirlerse, imar planlarıyla ilgili daha fazla haklar tanınırsa İzmit değişir. 

Planlama yapılırken kentsel dönüşüme de yönlendirmek gerekiyor" dedi. 

"Türkiye'de bölge farklılıkları var. Doğu Anadolu ile Marmara'da aynı Kentsel...