12 / 05 / 2024

Tarım işletmeleri

Tarım işletmeleri

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Atatürk, Hatay, Karaköy, Sakarya ve Tahirova tarım işletmeleri uzun süreli olarak kiraya verilecek.İhaleye katılacakların 31 Temmuz Salı günü 17:00'ye kadar belgeleri vermeleri gerekiyor.

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Tarım Bakanlığı, 22 yıl sonra genel tarım sayımı için harekete geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel tarım sayımı yapılması konusunda ilk adımın atıldığını açıkladı. Yumaklı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz ile TÜİK arasında genel tarım sayımı yapılması için protokol imzalandı” dedi.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına tam bin geçici işçi alacağı öğrenildi.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

Tarım işletmeleri Haberi

Tarım işletmeleri
İlan şöyle;


TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ATATÜRK, HATAY, KARAKÖY, SAKARYA VE TAHİROVA TARIM İŞLETMELERİ UZUN SÜRELİ OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR


1- Tarım isletmeleri Genel Müdürlüğü'ne (TİGEM) bağlı Atatürk (Yalova), Hatay (Hatay), Karaköy (Samsun), Sakarya (Sakarya) ve Tahirova (Balıkesir) Tarım isletmeleri, Yüksek Planlama Kurulu'nun 12.07,2010 tarih ve ,2010/7-18 Sayılı, 14/03/2012 tarih ve 2012/7-3 Sayılı Kararları doğrultusunda, 7İGEM Ana Statüsünde belirti¬len tarımsal amaç ve faaliyet konuları içerisinde kalmak şartıyla üretim yapmak, konuyla ilgili tesisler kurmak ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak üzere uygun görülecek proje esasları dahilinde ve yapılacak kiralama ihalesi sonucunda gerçek veya tüzel kişilere kiraya verilecektir.


Kiralama işlemi için yapılacak ihaleye iştirak etmek isteyen isteklilerin 31/07/2012 günü saat 17.00'e kadar pro¬jelerini ve ön yeterlilik için istenilen diğer belgeleri Tarım işletmeleri Genel Müdürlüğüne vermeleri...