21 / 05 / 2024

tarım kampüsü hüseyin aslan

tarım kampüsü hüseyin aslan

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Aslan, mega projelerinden beşincisini "Tarım Kampüsü" olarak açıkladı, "Her şey çok güzel olacak" dedi. Hüseyin Aslan'ın son projesi "Tarımsal Dönüşüm Projeleri - Tarım Kampusü Projesi" oldu..

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Tarım Kredi açıkladı! Bazı gübre çeşitlerinde ton başına 400 lira indirime gidecek

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, üreticinin ekim döneminde en yoğun ihtiyacı olan kimyevi gübreler arasında 20.20.0 çeşitlerinde 10 gün süre ile ton başına 400 lira indirim yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden gıda ve gübre fiyatlarını düşürecek iki proje geliyor

Çiftçilerin en önemli girdi kalemleri arasında yer alan gübre fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam yapılmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, zamlanan fiyatların ne zaman düşeceğini açıkladı. İşte Aydın'ın açıklamasından dikkat çeken detaylar..

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hünerci tarafından kuruldu.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

tarım kampüsü hüseyin aslan Haberi

tarım kampüsü hüseyin aslan

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'e yönelik projelerinden 5'incisini dün Çiçekli Köy'de açıkladı. Daha önce İzmir Sağlık Serbest Bölgesi, Atayol, Egem-35 ve Uçan Tren projelerini açıklayan Hüseyin Aslan'ın son projesi "Tarımsal Dönüşüm Projeleri - Tarım Kampusü Projesi" oldu. Düzenlenen basın toplantısında Hüseyin Aslan, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 10 hektarlık alanda Tarım Kampüsü kurmayı hedeflediklerini ve bu kampüsün tarım ve hayvancılık alanında Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ARGE) işlevi göreceğini söyledi. Aslan, Tarım Kampüsü'nde tarım ve hayvancılıkta üretimin, verimliliğin ve kalitenin artırılması için çalışmalar ve projeler üretileceğini, araştırmalar yapılacağını, ulusal ve uluslararası kongreler düzenleneceğini belirtti. Aslan şöyle konuştu: "Bu kampüste sektördeki teknolojik gelişmeler ve yenilikler, AB'deki kredi ve fonlar araştırılacak. Elde edilecek...