28 / 04 / 2024

Tarkan Kulak kimdir

Tarkan Kulak kimdir

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

Adana'da imarlı arsa sıkıntısı konut fiyatlarını artırıyor!

Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür" dedi.

Adana'daki imarlı arsa sıkıntısı daire fiyatlarını artırdı!

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye’de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana’da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

Tarkan Kulak: Adana, Marmara'ya rakip olacak güçte!

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "Adana'nın bir tarafına baktığınızda Türkiye'nin en gelişmemiş bölgesini görüyorsunuz, diğer tarafına baktığınızda en gelişmiş en kültürlü bölgesini görüyorsunuz" dedi

Tarkan Kulak: Adana'yı marka şehir yapmalıyız!

Adana Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB'a bağlı Adana II Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısında, Adana'nın tekrar marka şehir haline gelmesi için yerel yönetimlerle İşbirliği içerisinde ortak çalışmalar yapılması gerektiği vurgulandı.

Tarkan Kulak kimdir?

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak kimdir? Tarkan Kulak, ne zamandan beri Kulak İnşaat Genel Müdürü olarak görev alıyor? İşte Tarkan Kulak ve Kulak İnşaat...

Tarkan Ander kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Tarkan Ander Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Tarkan Ander kimdir? Tarkan Ander daha önce hangi görevlerde bulundu?

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Adana'da en karlı yatırım gayrimenkul!

Adana'da inşaat sektörünün dünya ölçeğinde büyüdüğünü ifade eden Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, diğer sektörlere göre gayrimenkulün en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da konut fiyatı yüzde 2 düştü!

Tarkan Kulak, GYODER açıkladığı raporda Türkiye'de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adanalı müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi.

Adana'da müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adana'da imarlı arsa sıkıntısı konut fiyatlarını artırıyor!

Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür" dedi.

Tarkan Akıllı kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı, MHP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tarkan Akıllı kimdir? Tarkan Akıllı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tarkan Akıllı...

Tarkan Kulak: İnşaat sektörü 200'den fazla sektörü besliyor!

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak,sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi.

Kulak Kent projesi 67 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Sabah Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu'nu ziyaret eden Tarkan Kulak, Yüreğir'de yaptıkları projeyi anlattı. Belediyenin desteğiyle yeni yatırımlara hazırlandıklarını söyledi. Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğin

Tarkan Kulak: Adana, Marmara'ya rakip olacak güçte!

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "Adana'nın bir tarafına baktığınızda Türkiye'nin en gelişmemiş bölgesini görüyorsunuz, diğer tarafına baktığınızda en gelişmiş en kültürlü bölgesini görüyorsunuz" dedi

Yüreğir'e Kulak Kent geliyor!

Kulak İnşaat'ın girişimiyle, Adana'nın hızla gelişen ilçelerinden Yüreğir'de yapımına başlanan "Kulak Kent'in tanıtım toplantısı yapıldı. Tarkan Kulak, Yüreğir'de yapımına başlanan "Kulak Kent"in, Yüreğir'e ivme kazandıracağını söyledi.

Tarkan Kulak kimdir Haberi

Tarkan Kulak kimdir

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.  Adana  merkezli köklü inşaat firması Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi.

  

"MÜTEAHHİTLER YENİ ARSA BEKLİYOR" 

Tarkan Kulak, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) açıkladığı raporda Türkiye'de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi. Tarkan Kulak, konut fiyatlarını arttıran en önemli girdinin arsa maliyetleri olduğunu kaydetti.

"İMARLI ALAN YOK DENECEK KADAR AZ" 

İnşaat sektöründe Türkiye genelinde bir duraklama görüldüğünü ancak Adana'da...