04 / 05 / 2024

tarsus TÜİOSB

tarsus TÜİOSB

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, tarımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların kümeleneceği OSB’de Haziran'dan itibaren sanayi parsellerini teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Mersin Tarsus 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Tarsus projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Tarsus TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Tarsus TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Tarsus için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz ve Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

TÜİOSB’de parsel teslimleri Haziran'da başlayacak! 

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, tarımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların kümeleneceği OSB’de Haziran'dan itibaren sanayi parsellerini teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Mustafa Varank: Türkiye'de OSB'siz şehir kalmadı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Türkiye'de OSB'siz şehir kalmadığını söyledi.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Tarsus OSB'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ruhi Koçak, Tarsus OSB’nin 1660 dekarlık ilk etap kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi. OSB'nin temelinin Mayıs ayında atılması hedefleniyor...

tarsus TÜİOSB Haberi

tarsus TÜİOSB

TÜİOSB’nin yönetim kurulu toplantısında Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya bilgilendirmelerde bulunan Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, arımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların kümeleneceği OSB’deki çalışmaları anlattı. Balta,180 hektar alanda yürütülen yol ve arazi kazı dolgu işlerinin sürdüğünü dile getirdi. Dünya'da yer alan habere göre; yol ve arazi düzenlemelerini Haziran 2021'e kadar tamamlamayı öngördüklerini ifade eden Balta, ilk etapta bulunan 70 sanayi parselini hızlıca yatırımcılara teslim etmeyi hedeflediklerini vurguladı. 

“Su ve enerji altyapı ihalesini nisanda sonuçlandırmayı planlıyoruz”

Tarsus’un Kurbanlı mevkiinde toplam 245 hektarlık arazi üzerinde planlanan TÜİOSB’nin 180 hektarlık birinci etap yerleşkesinde 1 milyon 170 bin metrekare net sanayi alanı ayrıldığını, 180 bin metrekarede sosyal donatılar yapılacağını, 150 bin metrekarede...