30 / 04 / 2024

Taşeron firma sahibi ve proje müdürü tartışması

Taşeron firma sahibi ve proje müdürü tartışması

Eskişehir Teknik Üniversitesi kampüsündeki kongre merkezinin inşaatıyla ilgili sözleşmenin iptal edildiği için taşeron firma sahibi ve proje müdürü arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda, proje müdürü hayatını kaybetti.

Taşerona kadro: 90 bin kişiden kaçı kadrolu olacak? TYP, 4D işçileri için detaylar

Son dakika haberlerine göre, Kabine Toplantısı'nda taşeron işçilere kadro verilmesi konusu ele alındı. Bu haber 90 binlik taşeron işçilerini çok yakından ilgilendiriyor. İşte taşeron işçilerini ilgilendiren kabine toplantısı sonrası ele alınan kadro ile ilgili detaylar...

İkinci torba yasa ve 100 bin taşerona kadroda flaş gelişme! Torba yasada son durum peş peşe açıklandı!

TBMM, insanların gelirlerini artırmak ve emeklilik süreçlerini kolaylaştırmak için önemli düzenlemeleri ele almak üzere harekete geçiyor. Söz konusu düzenlemelerin merkezinde emeklilerin aylıklarında iyileştirmeler ve taşeron işçilere kadro verilmesi gibi konular yer alıyor. İşte detaylar...

90 bin taşerona kadro düzenlemesinde son durum ne? Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek?

Taşeron kadro konusunda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra memur ve emeklilere müjde vereceğini açıklarken gözler taşeron kadrosuna çevrildi. Peki Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek? 

100 bin taşeron işçiye kadro geliyor mu? Taşeronlara torba yasa müjdesi! Son dakika! 

Meclis'ten geçen geçici işçi düzenlemesi sonrasında taşerona kadro düzenlemesinin de 2. torba yasada yer alacağı gündeme geldi. İşte konuya ilişkin son dakika gelişmeleri...

Kadro bekleyen taşeron işçilere müjde! Taşerona kadroda detaylar tek tek belli oldu!

Memur ve emekli zammının belirlenmesinin ardından gözler şimdi de taşeron işçiye kadro düzenlemesine çevrildi. Bu doğrultuda, taşeron işçiye kadroda detaylar tek tek belli oldu.

100 bin taşerona kadroda flaş gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı! 

Kamuda kadro, iş ve kıdem konusunda sorunların yaşandığı taşeron işçiliği dönemi resmen sona eriyor. İşte Bakan Bilgin'in konu ile ilgili o açıklamaları...

2023 Belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman gelecek? Taşeron işçilere kadro verilecek mi? 

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 900 bin taşerona kadro verilmesinden sonra, yaklaşık 100 bin taşeron işçi kadro müjdesi bekliyor. Peki, Taşeron işçilere kadro verilecek mi? İşte detaylar...

90 bin taşeron işçi ne zaman kadrolu olacak? Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum!

3600 ek gösterge, EYT ve geçici işçiye kadro sonrası gözler taşerona kadro düzenlemesi için yapılacak düzenlemelere çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro düzenlemesi kapsamında son noktayı koydu.

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

Kadroya alınan taşeron işçiler için emsal karar! Tazminat ve izin alacakları bu şekilde hesaplanacak!

2018 yılında kadroya alınan taşeron işçilerinin ihbar ve kıdem tazminatı ile yıllık izin alacaklarının hesaplanması konusunda taşeronluk dönemindeki çalışma sürelerinin de dikkate alınması gerektiği kararına vardı.

90 bin taşeron işçiye kadro müjdesi! Hayaller gerçek oluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yaptığı açıklamalar sonrası 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinin detayları sorgulanıyor. Bakan Bilgin, "Önümüzde dosyamız duruyor ve düzenlemenin büyük kısmını tamamladık” dedi.

Taşerona kadro açıklaması geldi! Bakan Bilgin son noktayı koydu! 90 bin kişi bu anı bekliyordu! Hemen bakın

Taşeron işçiye kadro görüşmeleri devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gelen açıklamalar da yakından takip edilirken 90 bin kişinin beklediği gelişme için son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar.

90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinde son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum ne?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den 90 bin taşerona kadro düzenlemesine ilişkin açıklama geldi. İşte 90 bin taşerona kadroda son durum gelişmesi..

Taşeron firma sahibi ve proje müdürü tartışması Haberi

Taşeron firma sahibi ve proje müdürü tartışması

Eskişehir Teknik Üniversitesi kampüsündeki kongre merkezinin inşaatıyla ilgili sözleşmenin iptal edildiği için taşeron firma sahibi ve proje müdürü arasında tartışma çıktı. Tartırma sonucunda, taşeron firmanın sahibi Abdullah D. (45), proje müdürü Suna Yazıcıoğlu'nu (48) tabancayla öldürdü.

Hürriyet'te yer alan habere göre olay, dün Eskişehir Teknik Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü'ndeki taşeron firmaya ait inşaat şantiyesi barakasında meydana geldi. İş sözleşmesi iptal edilen taşeron firmanın sahibi Abdullah D. ve yüklenici firmanın proje müdürü Suna Yazıcıoğlu tartıştı. 

Tartışma sonucunda yanındaki tabancayla Yazıcıoğlu'na 3 el ateş eden Abdullah D. otomobille olay yerinden uzaklaştı. Yazıcıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Abdullah D.'yi Eskişehir-Kütahya karayolunun 25'inci kilometresinde yakaladı.

Gözaltına alınan Abdullah D. adliyeye sevk edilirken, Abdullah D. gazetecilerin "Neden öldürdün?" sorusunu cevapsız...