04 / 05 / 2024

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Deluxia Suites A Blok'ta kuruldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Yasaya aykırı olan yapılar affedilemez! Fay hattı üzerinde konut yapılırsa...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, binaların güvenli olup olmadıkları gündem oldu. İmar affından zemin biçimine kadar pek çok konu sık sık tartışılıyor. Peki fay hattı üzerinde konut yapılırsa ne olur?

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Parlak tarafından kuruldu.

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Vera1 Grup Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vera1 Grup Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet İbrahim ve Murat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Master 34 Yapı Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Yapı Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Şeref Bilgin tarafından kuruldu.

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü gayrimenkul alım ve satımını yapmak. B.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektörlere ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler ve tatil köyleri inşa etmek, ettirmek ve kiraya vermek. C....