18 / 05 / 2024

Taşova Hentbol destek

Taşova Hentbol destek

Amasya'nın Taşova ilçesindeki Umutlu HES inşaatını yapan Ağaoğlu Şirketler Gurubu, Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Taşova Hentbol Spor kulübüne maddi destek sağladı. Taşova Hentbol Spor, 51 tane küçük şehrin Süper ligdeki tek temsilcisi.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Bakanlık açıkladı! Selden etkilenenlere 5 bin lira destek verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklama kapsamında, Batman ve Zonguldak'ta yaşanan sel felaketlerinden  sonra selden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin lira destek verileceğini ve iki şehir için toplam 7 milyon 995 bin liralık kaynak ayrıldığını belirtti. İşt

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Migros'ta Yudum ayçiçek yağı 5 litre 179,90 TL’ye, domates salçası 32,50 TL’ye, çamaşır suyu 21,90 TL’ye düştü!

Migros’tan cuma gününe özel dev indirim müjdesi geldi. Buna göre, Migros’ta kangal sucuktan süte, yoğurttan bel destek yastığına kadar birçok ürün indirime girdi.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

EYT'lilerin 719 bini sosyal güvenlik destek primine tabi çalışmaya devam ediyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi çerçevesinde Mart'ta 1.8 milyon kişi emeklilik başvurusu yaptı. Emeklilik dilekçesi veren EYT'lilerden yaklaşık 719 bini sosyal güvenlik destek primine (SGDP) tabi şekilde çalışmaya başlarken, bu sayının giderek yükselmesi bekleniyor.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'deki işletmelere 450 milyon dolarlık destek!

Dünya Bankası, Türkiye’nin güneydoğusunda 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek sağlayacağını duyurdu. İşte detaylar...

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Taşova Hentbol destek Haberi

Taşova Hentbol destek


Amasya'nın Taşova ilçesindeki Umutlu HES inşaatını yapan Ağaoğlu Şirketler Gurubu, Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Taşova Hentbol Spor kulübüne maddi destek sağladı. 

14 takımın yer aldığı Hentbol Erkekler Süper liginde ilk yarıyı 14 takım arasında beşinci olarak bitirerek Taşova ilçesini ve Amasya yı başarı ile temsil eden Taşova Hentbol Spor, 51 tane küçük şehrin Süper ligdeki tek temsilcisi. 

Bilindiği gibi Hentbol Süper liginde 4 Ankara, 2 İstanbul İzmir. Konya, Kayseri. Antalya, Kayseri. Trabzon ve Mersin olmak üzere 13 büyükşehir statüsündeki iller bulunuyor. Ağaoğlu Şirketler gurubunun maddi desteğinin sürmesi bekleniyor. 


Amasya Objektif...