03 / 05 / 2024

taşyakan inşaat projeleri

taşyakan inşaat projeleri

Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa İncitaş Sitesi toplam 28 adet konuttan oluşuyor. Proje Bursa İl'i Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yer alıyor. Bursa İncitaş Sitesi' nde daireler 175 bin TL' den başlıyor.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçi ve Medih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemesi ihracatı rekor kırıyor!

Intermax Logistics, Avrupa’ya taşıdığı inşaat malzemelerini yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, İnşaat malzemesi ihracatının rekor kırdığını belirterek önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

taşyakan inşaat projeleri Haberi

taşyakan inşaat projeleri

Bursa İncitaş Sitesi projesinde daireler nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Bursa İncitaş Sitesi projesinde 2+1 daireler 82 metrekare ile 88 metrekare, 3+1 daireler 164 metrekare 177 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Bursa İncitaş Sitesi Taşyakan İnşaat imzasıyla yükseliyor. 28 adet daireden oluşan proje Bursa İl'i Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı' nda bulunuyor.


Bursa İncitaş Sitesi projesinde daireler 175 bin TL' den başlıyor ve 195 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Ağustos 2015' te teslim edilecek.


Bursa İncitaş Sitesi iletişim

Adres: Ertuğrul Mah. A.Taner Kışlalı Bulvarı Nilüfer / BURSA

Tel: 0 224 413 55 44

Web: http://tasyakan.com.tr/

Tülay...