08 / 05 / 2024

Tat Towersın tavanı mı çöktü

Tat Towersın tavanı mı çöktü

Londra'da beş yıl önce ölen Salih Tatlıcı'nın yaptırdığı ve mirasçıları arasında paylaşılamayan İstanbul'daki Tat Towers harap hale geldi. 1 Mayıs göstericilerinin girip kırıp döktüğü binada şimdi de tavan çöktü.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Kıdem tazminatı hesaplama 2023! Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? 

1 Temmuz’dan itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarında da artış yaşandı. Peki yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Dolar ve TL kuru için geniş çaplı araştırmalar yapan ve uzman görüşlere değer veren vatandaşlar şimdi de uzman ekonomist Selçuk Geçer'in ' 2 hafta sonra dolar tavan yapacak' demesi üzerine piyasayı yakından takip ediyor.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kıdem tazminatında son durum! Tavan fiyat arttı mı?

Memur ve emekli zammı ile birlikte kıdem tazminatlarının en üst baremi de belli oldu. Açıklanan enflasyon farkına göre, 15 bin 371 TL olan kıdem tazminatının tavanı 17 bin 902 TL'ye çıktı.

Rusya tavan fiyat düzenlemesine takılmadan petrol ihraç edebilir!

G7 ülkeleri, Rusya’ya karşı yaptırımlarına devam ediyor ve Rus petrolünün fiyatını sınırlayacak tavan fiyat düzenlemesine yakında geçmeyi planlıyor. Ancak ABD'li kaynaklar, Moskova'nın tavan fiyat politikasına takılmadan petrol satabileceğini belirtti.

Önce kamu bankalarındaki doğal gazı kestiler şimdi de başka adım atacaklarını duyurdular

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya’nın enerji fiyatlarının tavan yapmasının önüne geçmek amacı ile adımlar atacağını dile getirerek, enerji güvenliği ve fiyatlarında  Avrupa Birliği'nin (AB) hızlı hareket etmesini beklediğini duyuruldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

164 bin 728 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok! Tüm arabaları unutun! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde sıfır araba almak isteyenler bütçelerine uygun otomobil arıyor.. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için RKS M5, 164 bin 728 liradan satılıyor. İşte RKS M5 özellikleri...

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Tat Towersın tavanı mı çöktü Haberi

Tat Towersın tavanı mı çöktü


Kanser tedavisi gördüğü Londra'da beş yıl önce ölen Salih Tatlıcı'nın yaptırdığı ve mirasçıları arasında paylaşılamayan İstanbul'daki Tat Towers harap hale geldi. 1 Mayıs göstericilerinin girip kırıp döktüğü binada şimdi de tavan çöktü. Salih Tatlıcı'nın ikinci eşinden olma oğlu Uğur Tatlıcı bina yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına verilen şikâyet dilekçesinde, şüphelilerin idaresinde bulunan binada görev ihmali sonucu ciddi hasarlar oluştuğu kaydedildi. 

Şüphelilerin Tat Towers binasında güvenlik önlemleri almayarak binanın zarara uğramasına sebep oldukları belirtilen şikâyet dilekçesinde 1 Mayıs 2014'te yaşanan toplumsal olaylar sırasında güvenlik önleminin alınmaması sebebiyle binanın zarar gördüğü kaydedildi. Dilekçe ile birlikte fotoğraflar da sunuldu. 

Diğer taraftan Uğut Tatlıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bir kez daha başvurarak Tat Towers'ın riskli yapı olup olmadığının tespitinin bir an önce yapılmasını...