05 / 05 / 2024

Tatar Ramazan

Tatar Ramazan

Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği 'Tatar Ramazan' dizisinin çekimleri için 15 bin metrekarelik plato kuruldu

Sera Kütahya AVM'de "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" etkinlikleri düzenleniyor!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor...

Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak kent halkını hizmetine sunulan Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Soyak Evostar ve Siesta'da Ramazan kampanyası! 0 faiz!

Soyak Siesta'nın 5. etabı olan Soyak Siesta Oxygen'in son etabı 02'de ve Soyak Evostar'da Ramazan kampanyası başladı. Evostar'da hemen teslim daireler 48 ay 0 faiz, Soyak Siesta 02'deyse 36 ay 0 faizle satışa sunuluyor

Tacettin Pekgüzel'den Ramazan ayında hırsızlık uyarısı!

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel geçmiş yıllardaki verilere dayanarak Ramazan ayında hırsızlık olaylarının arttığını belirtirken, "Ramazan aylarında yoğun misafirlikler nedeniyle boş kalan evlere yönelik hırsızlık olaylarında artış yaşanıyor.

Halkalı Metropark'ra Ramazan kampanyası! Daire alana beyaz eşya hediye!

Teknik Yapı İstanbul Halkalı'da hayata geçirdiği Metropark projesinde "Ramazan Bereketi" kampanyası başlattı. Daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye eden Teknik Yapı, ödeme planlanndaki çeşitliliği artırdı.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Dumankaya Camii yanındaki Pendik Belediyesi sosyal tesisi Ramazan'a yetişti!

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Dumankaya Camii ile spor alanlarının yanına açılan Sosyal tesis, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar menüleri, daha sonra da kafeterya olarak hizmet verecek.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

Teknik Yapı Metropark projesinde Ramazan Bereketi kampanyası!

Ramazan ile birlikte geldi. Teknik Yapı Metropark projesinde başlayan "Ramazan Bereketi" kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

Konutta Ramazan kampanyaları!

Emlak sektörü Ramazan'da da pazarı hareketlendirmek için cazip kampanyalara imza atıyor. İşte yüzde 10 indirimden, hediye çamaşır, bulaşık makinesine kadar avantajlı Ramazan kampanyaları... İşte konutta Ramazan kampanyaları...

Arma Residence'da ramazan kampanyası! 60 ay sıfır faiz!

Okkalar inşaat'ın Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan Kampanyası başlattı. Kurtköy'de inşa edilen projede 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Tatar Ramazan Haberi

Tatar Ramazan
Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği 'Tatar Ramazan' dizisinin çekimleri için 15 bin metrekarelik plato kuruldu. Yaklaşık 5 ayda hazırlanan plato üzerine; sekiz koğuş, avlu, hamam, kütüphane, revir ve oluşan bir hapishane inşa...