18 / 05 / 2024

tatil bölgelerinden ev almak

tatil bölgelerinden ev almak

Yabancılara mülk satışının 2003 yılında yeniden düzenlenmesi ardından Türkiye'de mülk edinmek isteyen çok sayıda Türk ve turist tercihini Bodrum, Marmaris ve Fethiye'den yana kullanmaya başladı

Böyle ev ilanı görülmedi! Ev alana savaş jeti hediye ediliyor! 

İngiltere'de ev almak isteyenler sıra dışı bir ilanla karşılaştı. Ev alana savaş jeti de hediye ediliyor. İşte o ev ilanı...

Son Dakika! 6,1 büyüklüğünde deprem

Endonezya'nın güney bölgelerinden biri olan Doğu Nusa Tenggara eyaletinde, 6,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası, 2023 Temmuz ayı itibarı ile ivme kazanmaya devam ediyor. Özellikle Muğla, Antalya ve Balıkesir İlçelerinde konut fiyatları ve yatırım getirileri rekor seviyelere ulaştı.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Depremzedenin çilesi bitmedi! Satılık ve kiralık konuta fahiş zam! En yüksek artış hangi şehirde yaşandı?

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle evleri yıkılan veya hasar gören depremzede şimdi de fırsatçılar ile uğraşıyor. Afet bölgelerinden çevre illere göç etmek isteyenlerin bazıları fahiş kira bedelleri ile karşı karşıya kalırken, bazıları da ev bulamıyor.

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Yazlık fiyatları rekora koşuyor! Yazlık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il yazlık ve dubleks ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde ev fiyatları kaç lira? Hangi yazlık bölgede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla yazlık ev fiyatları...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Ev fiyatları düşecek mi? Konut ödemeleri kaç yıla çıktı?

Türkiye çapında ev fiyatları bir yılda 2 kat arttı. Yıllık olarak yüzde 100'e yakın artışla rekor kırdı. BBC Türkçe'ye açıklama yapan sektör temsilcileri ise bazı bölgelerde ev fiyatlarının 3 kat arttığını, ilk kez konut fiyatlarındaki artışın dolar kurundaki artışın önüne geçtiğini kaydediyor.

Nüfus artışı gayrimenkul fiyatlarını etkiliyor!

Pandemi ile beraber kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar tatil bölgesine göç ediyor. Nüfus artışı yaşayan kentlerde de ev fiyatları gittikçe yükseliyor.

Sahil bölgelerinde konut fiyatları yükseliyor!

Tatil sezonunun bitmesine rağmen sahil bölgelerindeki ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Aydın, Muğla, Balıkesir gibi kentler ev fiyatlarında İstanbul'a fark attı.

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

tatil bölgelerinden ev almak Haberi

tatil bölgelerinden ev almak

Yabancılara mülk satışının 2003 yılında yeniden düzenlenmesi ardından Türkiye'de mülk edinmek isteyen çok sayıda Türk ve turist tercihini Bodrum, Marmaris ve Fethiye'den yana kullanmaya başladı


Muğla il genelinde 13 yıl içinde yaklaşık 4 kat büyüyen inşaat sektörü çarpık kentleşme, denetimsizlik ve rant gibi bazı sorunları beraberinde getirdi. Yabancılar mülk edinirken korsan emlakçılar tarafından dolandırılmalarının önüne geçilmesi için bilgilendirici broşürler dağıtılmaya başlandı. 


Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ercan, korsan emlakçıların herkesi mağdur ettiğini, bunun yanı sıra kendilerini ve devleti zarara uğrattıklarını açıkladı. Başkan Ercan, Muğla'nın turistik bir olması bakımından 1174 kilometrelik sahil şeridiyle Türk ve yabancı yatırımcıların gözbebeği olduğunu belirterek şöyle dedi:


"Bölgemizde yapılan her türlü alım satım kiralama gibi işlemlerde yasal prosedürlerin işlemesi için bizlere öğretilen bilgiler doğrultusundan doğru işlemlerin yapılması için...