19 / 05 / 2024

Tatil dönüşlerinde yollar nasıl olacak

Tatil dönüşlerinde yollar nasıl olacak

Tatilcilerin dönüşünde oluşacak yoğunluk sebebiyle kara ve deniz yollarında alarm verildi. Kocaeli'nde trafik polislerinin tüm izinleri kaldırılırken, İDO Yalova Topçular hattını ek feribotlarla takviye etti.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Kartal'ın dönüşümünün yapılabilmesi için hiçbir problem kalmadı!

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, Kartal bölgesindeki en sorunlu ve problemli alanın artık yeşil alanları ve yollarıyla birlikte dönüşümünün tamamlanabileceğini belirtti ve hiçbir engel kalmadığını ifade etti.

Turkcell Pasaj’da ‘Tatilden Dönüş Kampanyasında’ yüzlerce ürün uygun fırsatlarla sizi bekliyor 

Eylül ayı geldi, okulların açılmasına sayılı günler kaldı, sıcak yaz günleri artık yavaş yavaş geride kaldı. Tatil dönüşü kampanyaları da hız kazandı. Eylül ayında peş peşe başlayan kampanyalara bir yenisi daha eklendi.

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Sur'daki kentsel dönüşüm konutları için araştırma önergesi verildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara yönelik sorunların tespit edilerek bu sorunlara çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kentsel dönüşüme KDV teşviği!

Kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde taşınmaz maliklerine ait mevcut inşaat alanının 1,5 katına kadar olan yeni inşaat alanlarında yapılacak konutlara ilişkin inşaat taahhüt işlerinde katma değer vergisi (KDV) yüzde 1 olarak belirlendi.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Perakende sektöründe 5 yıl içerisinde beklenen dönüşüm 8 ayda yaşandı!

Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan, "Perakende sektöründe beş yıl içerisinde beklenen dönüşümü sekiz ay içerisinde gerçekleştiğine tanık olduk" dedi. Bozan, kira ve diğer borçların yeniden yapılandırılması, marka güçlendirme ve dijital gelişim gibi çıkış yolları bulunduğunu belirtti.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Tatil dönüşlerinde yollar nasıl olacak Haberi

Tatil dönüşlerinde yollar nasıl olacak

Ramazan Bayramı'nı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin yola çıkmasıyla özellikle Cuma ve Cumartesi günü yaşanan yoğun trafik ardından, TEM ve D-100 Karayolu'nda, bayramın 1 ve 2'nci günleri en sakin günler görüldü. TEM'de bu sabah çekilen hava fotoğraflarında yolların bomboş denilecek kadar sakin olduğu görülürken, birçok tatilcinin yarından itibaren dönüşe geçeceği düşünülerek özellikle Kocaeli'de tam anlamıyla alarm verildi.


TÜM İZİNLER KALDIRILDI


İstanbul'dan Anadolu yönüne gerçekleşen tatil göçünün, bugünden itibaren bu kez ters yönde gerçekleşmesi bekleniyor. Perşembe ve Cuma günü iş günü olduğundan, binlerce İstanbullu'nun yarından itibaren dönüşe geçebileceği düşüncesiyle Kocaeli'nde Trafik Polisi'nde tüm izinler kaldırıldı. Trafik ekipleri yeni memurlarla takvaiye edildi. Bazı noktalarda özel önlemler alındı.


İDO'DAN TAKVİYE FERİBOT


Bayram arifesinin aksine İstanbul yönüne doğru trafik yoğunluğu görüleceğini göz önünde bulunduran, İDO'nun Yalova Topçular Feribot...