04 / 05 / 2024

tatil planları

tatil planları

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Gemi turlarında erken rezervasyon başladı!

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Kurban Bayram öncesi o şehre talep arttı!

Kurban Bayramı tatiline az bir zaman kala vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Tatili için en çok da o şehre talep arttı. İşte detaylar!

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Yaklaşan yaz  mevsimi ve Kurban Bayramı ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Çalışanlar yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirip uzun bir tatilin hayallerini kurarken, arabasıyla tatile gitmeyi planları bekleyen güzel haberler var.

Bayram tatili için rezervasyonlar dolup taşıyor!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala tatil planlarına ağırlık verildi. Şimdiden rezervasyonların yüzde 80’ini doldu. İşte detaylar!

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

Öğrencilere müjde! Tatil başlıyor!

Öğrenciler sevinecek, ancak veliler bu duruma tepkili. 2022-2023 eğitim öğretim yılında bir tatil maratonu daha olacak ve seçimlerle başlayacak. Öğrenciler, tatil planlarını yaparken, tatilin ne zaman başlayacağına dair detaylar da belli oldu.

Yazın tatil planı yapanlar dikkat! Sezonda bu fiyatlar sizi şok edecek!

Kış aylarını yaşadığımız bugünlerde yüzbinlerce kişi daha şimdiden tatil planları yapmaya başladı. Ancak bilindiği üzere enflasyon nedeniyle fiyatlar hemen her gün yükseliyor. Peki yazın bir otelde ya da tatil köyünde tatil hayali kuranları nasıl fiyatlar bekliyor olacak? Şok olmamak için şimdiden b

Bu yazı tatil planlarını ertelemek zorunda kalanlara müjde

Bütün bir yılın yorgunluğunu yaz aylarında yapılacak tatil ile geride bırakmanın hayalini kuruyoruz.Ancak son zamanlarda gelen üst üste zamlar ve pandeminin tamamıyla sona ermesi ile otellerdeki yoğunluk sebebiyle karşımıza ya uçuk fiyatlar çıkıyor ya da konaklayacak otel bulamıyoruz.

tatil planları Haberi

tatil planları

Türkiyede paketli turlarla seyahat eden yaklaşık 4 milyon turist olduğunu kaydeden Erkan, "Bu yıl Rusya ve diğer pazarlardaki olumsuzluklardan dolayı iç pazar öne çıkıyor. Yerli turiste yöneldik. Eurodaki düşüş nedeni ile yerli turistin birkaç kez tatile çıkacağını düşünüyoruz. Çeşitli kampanyalar var ve ilgi yoğun" açıklamalarında bulundu. 



İşin yüzde 60'ı erken rezervasyondan geliyor Kasım ayında başlatılan ilk üç aylık erken rezervasyon verileri hakkında bügi veren Erkan, toplam iş hacminin yüzde 60'ının erken rezervasyondan geldiğini dile getirdi. Erkan, geçen yıl 450 bin kişi taşıdıklarını belirterek, "17 Kasım'dan itibaren erken rezervasyon startı verdik. İlk 3 ayda 2015 rezervasyonlarındaki yurtiçi büyüme yüzde 48 oldu. Bu beklentimizin üzerinde" dedi. 


Yurtdışı erken rezervasyonda ilk 3 ayda yüzde 60 büyüme gösterdiklerini belirten Erkan, "Burada temel etken eurodaki düşüş....