04 / 05 / 2024

tatil planlarında yardımcı

tatil planlarında yardımcı

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu! Emeklilere refah paketi geliyor...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı, gündelik hayata dokunan birtakım çalışmalar var" açıklaması sonrası emekliler için hayata geçirilecek düzenlemenin ayrıntıları da vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş zammıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, memur maaşlarında olduğu gibi emeklilerin de maaşlarında değerlendirmeler yapılacağını söyledi.

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bakanlık 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak...

Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılan açıklama kapsamında 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını bildirdi. İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

SGK, 75 uzman yardımcısı başvuru şartları neler? Başvurular nasıl, nereden yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sınavla 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘200 bin konutun ihalesi devam ediyor

Deprem harcamaları için 2023 yılı bütçesinde 762 milyar lira, 2024 yılı bütçesinde de 1 trilyon 28 trilyon lira kaynak ayrıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2023’teki deprem harcamalarının milli gelirinin yüzde 3'ü bandında olduğunu, 2024’te bu oranın yüzde 2,5 olacağını belirtti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ilk evini alacaklara kredi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk ev alımında kredi erişimini sağladıklarını belirterek, konut arz ve talebini birlikte düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

tatil planlarında yardımcı Haberi

tatil planlarında yardımcı

Türkiyede paketli turlarla seyahat eden yaklaşık 4 milyon turist olduğunu kaydeden Erkan, "Bu yıl Rusya ve diğer pazarlardaki olumsuzluklardan dolayı iç pazar öne çıkıyor. Yerli turiste yöneldik. Eurodaki düşüş nedeni ile yerli turistin birkaç kez tatile çıkacağını düşünüyoruz. Çeşitli kampanyalar var ve ilgi yoğun" açıklamalarında bulundu. 



İşin yüzde 60'ı erken rezervasyondan geliyor Kasım ayında başlatılan ilk üç aylık erken rezervasyon verileri hakkında bügi veren Erkan, toplam iş hacminin yüzde 60'ının erken rezervasyondan geldiğini dile getirdi. Erkan, geçen yıl 450 bin kişi taşıdıklarını belirterek, "17 Kasım'dan itibaren erken rezervasyon startı verdik. İlk 3 ayda 2015 rezervasyonlarındaki yurtiçi büyüme yüzde 48 oldu. Bu beklentimizin üzerinde" dedi. 


Yurtdışı erken rezervasyonda ilk 3 ayda yüzde 60 büyüme gösterdiklerini belirten Erkan, "Burada temel etken eurodaki düşüş....