20 / 05 / 2024

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu

Gemi turlarının avantajı fark edildi. Makul ücretlerle seyahat edilebileceği artık biliniyor. 4-5 ülke görüp daha ucuza bir tatil yapmak söz konusu" Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor.

Bodrum'da konut fiyatları Avrupa başkentlerinin 3 katına çıktı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da konut fiyatları Avrupa başkentlerinin 3 katına çıkarken hem yaşanan bu durum hem de altın vize yabancı yatırımcıları Avrupa'ya yöneltti.

Ruslar’ın konut tercihi değişti: Antalya'yı terk ediyorlar!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarında yaşanan rekor artışlar, ekonomik kriz, Rusların da tercihlerini değiştirdi. 2022'de tatilcilerin gözdesi Antalya’da 22 bin konut satın alan yabancılar, 2023'te yalnızca 12 bin 901 ev aldı.

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

Vadeli banka faizleri ve döviz artışı inşaat sektörünü vurdu!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da yapı sektörü zor zamanlardan geçiyor. Özellikle mega projelerde, konut satışları neredeyse yarı yarıya azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri, çözüm için konut kredilerine erişime işaret ediyor

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Pandemi tatil alışkanlıklarını da değiştirdi! Bayramda Tıny House’lara olan talep patladı!

Son teknoloji ile tatilcilere ev konforu sunan tiny houselara ilgi yoğunlaşmaya başladı. Otellerin yerini almaya başlayan bu konaklama trendi, yatırımcıların ve tatilcilerin gözdesi oldu.

Beyond All Antalya'da 12 ay vadeyle konut fırsatı! Temmuz 2024'te teslim! 

Beyond All projesi Arso Group imzası ile hayata geçiriliyor. 12 ay vade imkanı sağlanan proje tatilcilerin gözdesi Antalya'da yükseliyor. 239 adet konutun yer aldığı projede 38 dairenin havuzu ve terası bulunuyor.

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

O ilçede emlak krizi büyüyor: Gardiyanlar cezaevinde kalmak istiyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da emekçiler fahiş kiralar sebebiyle zor günler geçiriyor. Bodrum Belediye Meclis Üyesi Atilla Serttaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada memurların tayin talep ettiğini, gardiyanların “Cezaevinde koğuş açın orada kalalım.” dediğini kaydetti.

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu Haberi

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu


Gemi turlarının avantajı fark edildi. Makul ücretlerle seyahat edilebileceği artık biliniyor. 4-5 ülke görüp daha ucuza bir tatil yapmak söz konusu" Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor.Türkiye'de yakın zamanda yaygınlaşmaya başlayan kruvaziyer turizminde yabancı turistleri Türk limanlarına gösterdiği ilgi de dikkatleri çekiyor. Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, son dönemde turizm pastasıııdaki payını artıran kruvaziyer turizmini anlattı. "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" diyen Özkar, kruvaziyer turizminin geçen yıl, bir önceki yılla kıyasla satışının yüzde 155 artarak erken rezervasyonun şampiyonu olduğunu belirtti. 


Türk pazarı büyüyor 

Son yıllarda yabancı gemi firmalarının daha sık Türk limanlarını düzenli rotalarına almaları dolayısıyla gemi firmalarının Kuşadası, İzmir, İstanbul'da temsilcilikleri de açıldığına işaret eden Özkar, giderek "cruise"...