23 / 07 / 2024

Tatilden dönenlere fatura şoku

Tatilden dönenlere fatura şoku

Tatilde oldukları halde bir önceki aya göre daha fazla fatura geldiğini belirten kullanıcıların şikayetleri, ‘ elektrik faturalarına gizli zam mı yapıldı? ’ sorusunu akıllara getirdi...

'Dolar kazandıracak' diye bekleyenlere Mert Başaran'dan tokat gibi cevap! Google'dan bakınca bile yanlış!

Doların bir yatırım aracı olmadığını söyleyen ekonomist Mert Başaran, hala doların kazandıracağını düşünenlere sosyal medya hesabından seslenerek tokat gibi cevap verdi.

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Yatırımcılar bankalararası ve Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın alış satış fiyatı ile bankalardaki fiyatlar farklılık gösteriyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, bankalardan altın almayı düşünenlere 'sakın inanmayın' diyerek uyardı.

Ekonomist Mert Başaran'dan evini, arsasını satmayı düşünenlere çok önemli uyarı: Sizi üzmek istemem ama...

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden evini arsasını satmak isteyenler için bir uyarı yaparak, "Sizi üzmek istemem ama siyasetçiler değişse de, gidişat kötü. Malını satma!" dedi

Ünlü ekonomist uyardı: Konut yatırım aracı olmaktan çıkarsa, fatura kiracılara çıkar, ikinci ev yurt dışından alınır!

Ev sahibi kiracı tartışmaları ve yüzde 25 sınırı konut piyasasını daraltırken, ev sahiplerine getirilmesi planlanan yeni vergiler de endişeyi artırıyor. Konut piyasasındaki daralmanın faturasını en çok ev sahibine düşman olan kiracıların ödeyeceğini belirterek uyardı…

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta yeni düzenleme zorunlu hale gelecek! 

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın akaryakıt alanında usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi için 1 Ocak 2025’te zorunlu hale getireceği ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Ev almayı düşünenlere müjde! Finans uzmanı İslam Memiş 1.20 faizli konut kredisi için tarih verdi!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler düşük faizli kredinin ne zaman çıkacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, İslam Memiş 1.20 faizli konut kredisi için tarih verdi. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Ev almayı düşünenlere müjde! 1.20 düşük faizli kredi fırsatı yakında sunuluyor

İlk ev sahibi olma hayali kuranlar için faiz oranlarına dair önemli gelişmeler yaşanıyor. BDDK'nın konut kredisi ile ilgili yaptığı yeni düzenlemeler, vatandaşların ilgisini çekti. Hükümet, ev sahibi olmayan ve bu hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için adım attı. 

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

Hükümetten tersine göç adımı: İstanbul'dan memleketine dönenlere teşvik verilecek! 

Hükümet, İstanbul'un nüfus yoğunluğunun azaltılması amacıyla resmen düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Araba almayı düşünenlere kötü haber! Uzman isim tek tek anlattı!

Araba almayı düşünenlere uzman isim açıklamada bulundu. Araba fiyatları ne zaman düşecek? İşte merak edilen yanıtlar!

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

Tatilden dönenlere fatura şoku Haberi

Tatilden dönenlere fatura şoku

Tatilde oldukları halde bir önceki aya göre daha fazla fatura geldiğini belirten kullanıcıların şikayetleri, ‘elektrik faturalarına gizli zam mı yapıldı?’ sorusunu akıllara getirdi.


Şikayetvar'ın haberine göre: Elektrik dağıtım şirketleri, ayın yarısını evinde geçirmeyen abonelerine bir ay önceki aya oranla daha fazla fatura gönderince kullanıcılar çileden çıktı. Ayın 15 günü tatilde olduğu halde bir önceki dönemden daha fazla faturayla karşılaşan aboneler bu duruma bir anlam veremedi. Kullanım miktarında herhangi bir değişim olmamasına rağmen faturasında artış olduğunu gören vatandaşlar şikayetçi oldu.


"Evde olmadığımız halde daha fazla fatura geldi, bu haksız kazanca bir son verilsin" diyen elektrik abonelerinin şikayetleri şöyle:


"KULLANMASAK DA FATURALAR YÜKSEK GELİYOR"

"Elektrik dağıtım firması nasıl bir sistem uyguluyorsa kullanmadığımız elektriğe daha yüksek fatura çıkarıyor. Ramazan Bayramı için 15 günlüğüne ailemin yanına gittim....