19 / 05 / 2024

tavşanlı sel felaketi son durum

tavşanlı sel felaketi son durum

Tavşanlı Belediye Başkanı Güler: "Selin yaşandığı gün, 510 noktadan Kriz Masası'na ihbar geldi. Bu ihbarlardan 450 noktaya 30 saatlik zaman dilimi içinde ulaştık. Buralardan şimdiye kadar 135 noktada hasar tespitlerini gerçekleştirdik" dedi

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

Sel felaketi zeytinyağı piyasasını nasıl etkiliyor? Fiyatlar neden yükseliyor?

Gaziantep ve Şanlıurfa'daki sel felaketi, zeytinyağı piyasasında fiyatların tırmanmasına yol açtı. Üreticiler, azalan ürün verimine karşı koyarken azalan zeytin stokları sebebiyle fiyatlar kabarıyor ve bu durum tüketicileri kaygılandırıyor.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Sel bölgelerinde inşa edilmesi planlanan konutların akıbeti mecliste!

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilmesi planlanan konutları TBMM gündemine taşıdı. Baltacı, konuya ilişkin soru önergesi verdi.

Sel sonrası 3 şehirde 970 konut yıkılacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  sel felaketi sonrasında 3 kentte 970 konutun yıkılacağını açıkladı. 

Sel felaketi nedeniyle 109 bina tamamen yıkıldı!

Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölge genelinde  109 binanın yıkıldığı açıklandı.

Kastamonu Bozkurt'ta sel nedeniyle hasar alan 6 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle hasar gören  6 katlı Fatih Apartmanı yıkıldı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

tavşanlı sel felaketi son durum Haberi

tavşanlı sel felaketi son durum


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçede 5 gün önce meydana gelen sel felaketiyle ilgili olarak 510 noktadan 135'inde hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.


Güler, makamında düzenlediği basın toplantısında, 7 Haziran'da meydana gelen kuvvetli yağış ve sel felaketi sonrası yapılan çalışmalar ile hasar tespitlerine ilişkin bilgi verdi.


 Felakette can kaybının yaşanmaması ve hasarla sonuçlanmasının teselli kaynağı olduğunu belirten Güler, şöyle konuştu:


''Selin yaşandığı gün, 510 noktadan Kriz Masası'na ihbar geldi. Bu ihbarlardan 450 noktaya 30 saatlik zaman dilimi içinde ulaştık. Buralardan şimdiye kadar 135 noktada hasar tespitlerini gerçekleştirdik. Bodrum ve bina girişlerinde meydana gelen sıkıntılar vardı. Oralarda tam anlamıyla sıkıntı ortadan kalkmış vaziyette." 


Güler, özellikle Hanımçeşme bölgesinde Çevre Yolu ile birleşen Kanlıdere'nin ayağının, Yaylacık bölgesinden gelen aşırı yağmurun su batağını da sürüklemesiyle bu yükü...