26 / 05 / 2024

Tavukçu Deresi haber

Tavukçu Deresi haber

2004 yılında İSKİ Genel Müdürü Ali Çodur, sağanak yağış dolayısıyla sürekli taşan Tavukçu Deresi'nin ıslahı için 4 milyar dolara ihtiyaç bulunduğunu ve çalışmaların tamamlanması için ise 4 yıl gerekli olduğunu söylemiş.

BİM 26 Aralık Salı kataloğu: 450 gr inek peyniri 109 TL'ye, 5 kg yoğurt 119 TL'ye, tavuk eti 59 TL'ye düştü!

BİM'in 26 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM'de aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 26 aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

AnadoluJet kasım ayına bomba kampanyayla başladı! Yüzde 30 indirimle uçma fırsatı!

Ucuz fiyata uçmak isteyenlere AnadoluJet'ten sevindirici haber geldi. AnadoluJet Kasım ayının belli günlerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Dolarda dananın kuyruğu kopacak. Dolarda dananın kuyruğunun kopacağı tarih verildi

Dolar alan vatandaşlar dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Dolar fiyatlarıyla ilgili flaş bir haber geldi.

A101'de tavuk eti 48 TL'ye, dev ekonomi 9 kg toz deterjan 299 TL'ye düştü! A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yer aldı. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Uluslararası derecelendirme kuruluşundan 10 ülke kötü haber!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’tan 10 ülkeye kötü haber geldi. Fitch, küresel ekonomik görünüm raporunda yer alan 10 gelişmiş ekonomiye yönelik orta vadeli ortalama gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) öngörüsünü düşürdü.

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber! Zam tablosu çok gizli çekmeceden çıktı!

Emeklileri sevinçten havalara uçuracak haber geldi... Kademeli artışta zam tablosu ortaya çıktı... Hemen bakın...

Xiaomi'den o model için Android 13 tabanlı MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, 2022 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu Redmi Note 11 Pro 5G modeli için MIUI 14 güncellemesini yayınlamaya başladı. Bu haber, Xiaomiui'nin raporlarına göre duyuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Tesla alacaklara kötü haber geldi! Türkiye fiyatlarındaki artış dudak uçuklatıyor!

Tesla araç almayı planlayanlara kötü haber geldi. Tesla Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Elektrikli araç denince akla ilk gelen markalardan olan Tesla Türkiye fiyatlarını oldukça artırdı.

Üretimde son demler! Tavuk eti fiyatlarına zam kapıda! İşte detaylar!

Tavuk eti sevenlere kötü haber. Üretim gittikçe azalıyor, tavuk eti fiyatlarına zam yolda. İşte detaylar!

Tavukçu Deresi haber Haberi

Tavukçu Deresi haber



Çodur: Tavukçu Deresi'nin ıslahı için 4 milyar dolar ve 4 yıl gerekli


Birol Aydın/İstanbul


İstanbul Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dursun Ali Çodur temel sorunun Tavukçu Deresi'ndeki kollektörlerin yetersizliğinden kaynaklandığına ilişkin iddialara şu cevabı verdi: ''Sorun Tavukçu Deresi'nin gelen suyu kaldıramadığından mı kaynaklandı, onu bilemiyorum. Ama kolektör atık su için yapılmıştır. Yağmur suyunu taşımaz. Maalesef herkes oraya yağmur suyu kanalı bağlıyor. Bu yapıyor, şu yapıyor diyemem.'' Deredeki sorunu çözmek için 2 milyar dolar, kolektörler ve arıtmalar içinde 2 olmak üzere toplam 4 milyar dolara ihtiyaç bulunduğunu söyleyen Çodur, ''Bu para elimizde olsa bile bu 3-4 yıl sürer'' dedi.

    Öte...