29 / 04 / 2024

Tay Group

Tay Group

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Tay Group Cezayir'e 2.5 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Turizm, tekstil, inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ve binlerce kişiyi istihdam eden Tay Group'un patronu Mesut Toprak, yatırımlarına hız verdi.

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

YDA Group Park Avenue'da fiyatlar 335 bin liradan başlıyor!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından YDA Group; "Zor beğeniyorsanız çok Beğeneceksiniz" sloganıyla konut sektöründe ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan ve Ankara'da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor...

Ankara Park Avenue YDA Group imzasıyla yükseliyor!

YDA Group; Park Avenue ile “Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz” sloganıyla konut sektöründe ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan ve Ankara’da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor...

Yargıtay'a Ankara'da 450 bin metrekarelik bir bina yapılacak!

Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak, Yargıtay 'ın  bina sorununun çözümü için çalıştıklarını belirterek, yeni bina için arsanın  Eskişehir yolunda tahsis edileceğini ve Yargıtay binasının 450 bin metrekarelik  kapalı alanı olan büyük bir bina olacağını söyledi

Metro Group, Real hipermarketleri satacak!

Dünyanın en büyük 3üncü perakende şirketi Metro Group, Real hipermarketlerini satmaya hazırlanıyor... Almanların dünyaca ünlü perakende devi Metro Group, yeni bir şirket daha satıyor

Tay Group Haberi

Tay Group

Tekstil, gayrimenkul ve turizm konularında faaliyetini sürdüren Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine Burçin Özer getirildi. Farklı sektörlerde elde ettiği geniş deneyimiyle Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak. Özer ayrıca, bu pozisyonuna bağlı olarak, müşteri hizmetleri ve ajans süreçlerinin yönetimini de üstlenecek.


1980 yılında Mersin'de doğan Burçin Özer, Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği lisans eğitiminin ardından Ege Üniv”ersitesinde aynı alanda yüksek lisans programına devam etti. Kariyerine Özbucak Tekstilde tasarım alanında başlayan ve Berdan Tekstilde pazarlama alanında devam eden Özer, eğitim amacıyla gittiği Londra’da da farklı alanlarda görev aldı. Londra’daki kariyerinin bir bölümünde Sabancı Holding bünyesinde EXSA’ da çalışan Özer, Türkiye’ye döndüğü 2008 yılından itibaren Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Dış İlişkiler Koordinatörlüğü...