19 / 05 / 2024

tayyar zaimoğlu ÇUKTOB

tayyar zaimoğlu ÇUKTOB

Posta Gazetesi muhabirlerinden Burcu Bebekli Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu ile Park Zirve Tesislerinde turizm sektörünü, sektörde var olan sorunları ve Çukurova Bölgesi'yle ilgili yapılan çalışmaları konuştu.

İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir açıklandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir arasında Kocaeli, Ankara, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Sakarya ve Antalya'nın bulunduğunu söyledi.

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Kaynarca-Karasu ikiz tünel çalışmaları devam ediyor!

Kaynarca-Karasu yolundaki ikiz tünel ve kavşak çalışmaları sürüyor.Fatih Zaimoğlu, yaptığı açıklamada, temmuz 2013'te başlayan çalışmanın üç bölgede sürdürüldüğünü söyledi.

Adana'da otel yatak sayısı yüzde 100 arttı!

ÇUKUROVA Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkam Tayyar Zaimoğlu, Adana'nın nitelikli yatak kapasitesinin geçen 5 yıl içinde yüzde yüz artış sağlayarak 8 bine ulaştığını söyledi..

Adana ve Mersin EMITT Fuarı'na katılıyor!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, 30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak EMITT Fuarı'nda Adana ve Mersin olarak aynı stantta ortak katılacaklarını söyledi...

Tayyar Zaimoğlu: Çukurova turizminin geleceği parlak!

Posta Gazetesi muhabirlerinden Burcu Bebekli Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu ile Park Zirve Tesislerinde turizm sektörünü, sektörde var olan sorunları ve Çukurova Bölgesi'yle ilgili yapılan çalışmaları konuştu.

Faruk Hamdi Kiper, Karaköy Turizm İnşaat A.Ş.yi kurdu!

Karaköy Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Faruk Hamdi Kiper, Başkan Yardımcısı olarak Faruk Ariti ile Abdullah Zaimoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise İzak Uziyel ve Kemal Kaan Kasacı görev yapacak

İnşaat mühendisi Serdal Zaimoğlu vefat etti!

Evyap Şirketler Topluluğu'nun çalışanlarından inşaat mühendisi Serdal Zaimoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazından sonra Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak, Topkapı Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

tayyar zaimoğlu ÇUKTOB Haberi

tayyar zaimoğlu ÇUKTOB

• Tayyar Zaimoğlu kimdir? 

1987 senesinde Zaimoğlu Oteli ile turizm hayatına başladım. 25 yıldır turizm sektöründeyim. Çukurova Otelciler Birliği'nin başkanlığının yanı sıra Türkiye Otelciler Birliği Federasyonunun yönetim kurulu üyesiyim. Ayrıca Türkiye'deki ve Adana'daki birçok sivil toplum örgütüne üyeyim. Ulusal ve uluslar arası derneklere üyeyim. Evliyim, 2 çocuk babasıyım. İkisi de Amerika'da eğitim görüyor. 


• Çukurova Otelciler Birliği hakkında biraz bilgi alalım sizden, ileriye dönük ne gibi projeleriniz var? 

Turizm belgesi bulunan tüm işletmeleri bünyesinde bulunduran bir kuruluştur. 

Bugüne kadar Adana'nın tanıtımıyla ilgili birçok yayın çıkardık ve bu yayınlarımızı uluslar arası fuarlarda yayınladık. Bu fuarlarda bölgemizi ve bölgemizin turizm potansiyelini en iyi şekilde tanıtmak için çaba harcıyoruz. 


• Peki, bölgemizdeki turizm potansiyelini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

4 vilayete baktığımızda hepsinin ayrı ayrı değerleri var. Bizim istediğimiz bu 4...