05 / 05 / 2024

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz

Yılmaz, toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu, sosyal devletin gereğinin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile hayata geçirildiğini belirtti.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Türk Lirası'ndan sıfır atılacak mı? Merkez Bankası Başkanı ilk kez açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda verdiği sunum sonrasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti

Ek gösterge ve öğrenci affına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti. Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olan yönteme Erdoğan'ın talebiyle yeni düzenleme yapıldı.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Haberi

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "Şiddet zayıflıktır, şiddet zayıfların, şiddet korkakların işidir. İnsan olana zayıflık yakışmaz. İnsan olana korkaklık yakışmaz" dedi.


Yılmaz, toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu, sosyal devletin gereğinin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile hayata geçirildiğini belirtti.


Ailenin önemine değinen Yılmaz, "Şiddet zayıflıktır, şiddet zayıfların, şiddet korkakların işidir. İnsan olana zayıflık yakışmaz. İnsan olana korkaklık yakışmaz. Dolayısıyla korunması gereken çocuklarınız veya hanımlarınıza şiddet uygulanırsa o zaman Rabbimin huzurunda mutlaka hesap verilir. Dolayısıyla hanımlarınız da çocuklarınız da size emanettir. Eğer bunlardan birisini incitirseniz mutlaka öteki dünyada bir hesap günü gelir ve hesap verilir" diye konuştu.


- "Milletimizin en doğru kararı vereceğine inancım tamdır"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan...