25 / 05 / 2024

Tebriz-Bezirganı türk şirket yapacak

Tebriz-Bezirganı türk şirket yapacak

Hafifleyen ambargoyla İran, ekonomik anlamda dünyaya entegre olmak için düğmeye bastı. Yabancıları davet eden İran'ın gözde projesi Tebriz-Bezirgan otobanını ise Türk inşaat şirketi Bergiz yapıp işletecek. Bergiz yapıp işletecek..

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Türk Hava Yolları'ndan radikal karar! İşte AnadoluJet'in yeni adı

Türk Hava Yolları, "AJet" ismiyle yeni bir şirket kurulduğunu ve AnadoluJet'in faaliyetlerinin bu şirkete devredildiğini duyurdu. İşte şirketin yeni adı...

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

Ünlü operatör şirketi Türk Telekom, kurun bünyesi dahiline istihdam edilmek için farklı unvanlarda uzman alımı ve personel alımı yapıyor. Ünlü şirket Türk Telekom’un personel alımı içinse unvanlar belirlenmiş durumda. İş ilanları kapsamı dahilinde 12 bin 900 Türk Lirası maaş ile 200’den fazla person

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

İran'daki Saba ticari binasını Türk inşaat firması yapacak!

İran Sosyal Güvenlik Yatırım Firması ve Türkiye'den iki özel şirket arasında 95 milyon dolar değerinde 3 anlaşma imzalandı. 70 milyon dolarlık Saba ticari binası Türk inşaat firması tarafından inşa edilecek.

Etiyopya'nın ulaşımına Türk imzası!

Türk şirket, Yapı Merkezi Etiyopya'nın demir yolu projesine imza atıyor. Bölgedeki rayları inşa eden firma tarafından projenin 2020 yılında tamamlanacağı aktarıldı.

Tebriz-Bezirganı türk şirket yapacak Haberi

Tebriz-Bezirganı türk şirket yapacak

Hafifleyen ambargoyla İran, ekonomik anlamda dünyaya entegre olmak için düğmeye bastı. Yabancıları davet eden İran'ın gözde projesi Tebriz-Bezirgan otobanını ise Türk inşaat şirketi Bergiz yapıp işletecek. Bergiz yapıp işletecek. Batı'nın yıllardır uyguladığı ambargolar nedeniyle zor günler yaşayan İran, ılımlı Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile yeni bir sürece girdi. 


Uluslararası arenada ekonomik işbirliğini artırmak isteyen Tahran yönetimi, yabancı şirketleri projelerine ortak etmeye başladı. İran, bu süreçte en önemli adımlardan birini ise Türkiye ile atmaya hazırlanıyor. İran'ın en önemli altyapı projelerinden biri olan ve ülkenin kuzey ve güney kısmını birbirine bağlayacak bin 300 kilometre uzunluğundaki otoban projesine bir Türk şirket dahil oldu. 


Ankara merkezli Bergiz İnşaat, projenin en önemli ayaklarından biri olan Tebriz-Bezirgan otobanının yapımını üstlendi. Önceki gün imzalanan ön mutabakat anlaşmasıyla Bergiz İnşaat,...