23 / 07 / 2024

Technotop tezgah

Technotop tezgah

Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın da önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, 45 yıllık tecrübesini gelişen teknoloji ile birleştirmeye devam ediyor.

Balık severler tezgah başına! İndirime girdi, kilo kilo alın

Artan enflasyon balık tezgahını da vurdu. Yüksek fiyatlara balık tüketmek isteyenler indirim kovalıyor. Son olarak Migros ve CarrefourSA'da deniz ürünleri indirime girdi. İşte tüm detaylar...

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ne kadar, kaç TL?

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatında indirime gidildi. Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatı 3 bin TL birden düştü. İşte detaylar...

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Beko Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstüne yer bulan mini fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde çeşit çeşit yiyeceğin her yerini eşit şekilde pişirir.6 fonksiyon özelliği ile et,tavuk,börek,sebze yemekleri pişirilir.

Simfer Turbo Fırın 2.499 TL! Özellikleri neler? En ucuz simfer fırın nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini ya da midi fırın modellerine sahip Simfer, yoğurt yapma fonksiyonuna ve dondurulmuş gıda çözme özelliğine sahip olmasıyla çokça tercih ediliyor. Mutfaklarda tezgah üstü Simfer fırın en ucuza nerede satılıyor sorusunun cevabı haberimizde. İşte Simfer midi fırın 3 Şubat fiyat listesi..

Migros'ta mini fırınlar ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Boyutları küçük olduğu için mutfaklarda genelde tezgah üstüne konumlandırılan mini fırınlar Migros'ta kaç TL,  hesaplı mı? Peki, en ucuz mini fırın hangisi, kaç liraya satılıyor? İşte detaylar...

Onlara her zaman ihtiyaç var! Mini fırınlar kaç lira? 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Boyutları küçük olduğu için genelde tezgah üstünde kendine bir yer edinen mini fırınlar çok revaçta. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mini fırınlar Teknosa'da kaç liraya satılıyor?

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

 Gıdalarınızı pratik yolla taze tutmak istiyor ve küçük ölçülere sahip buzdolabı mı arıyorsunuz? o zaman size bir teklifimiz var...  CarrefourSA Kart'a Özel %24 Tasarruf ederek sahip olabilirisiniz. Altus AL 306 tezgah altı buzdolabı fiyatı ne kadar?

Electrolux bulaşık makinelerinde son yenilikler. 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bulaşık makinelerinde tezgah üstü yeni modeller öne çıkıyor. Electrolux'ün yeni nesil makineleri ve fiyatlarını topladık. 

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizi pazar pazar dolaşarak tezgah açan esnafın kazancını düşürdü.

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak gram altın fiyatlarında da hareketli bir hafta geride kaldı. Peki Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altınla ilgili hangi değerlendirmeleri yaptı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Technotop tezgah Haberi

Technotop tezgah

Hayat Holding’in orman ve ağaç ürünleri sektöründeki lider oyuncusu Kastamonu Entegre, en son teknoloji ve modern makinalar ile üretilen “Technotop” marka tezgâhları ile mutfak ve banyo gibi nemli alanlarda ideal bir seçenek oluşturuyor.


Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın da önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, 45 yıllık tecrübesini gelişen teknoloji ile birleştirmeye devam ediyor.


En son teknoloji ve modern makinalar ile üretilen Technotop tezgahlar, Teknopan ve Teknopan-MR (neme dayanıklı) yonga levhaları ile üretilen ve farklı uygulamalarda kullanılabilen mutfak ve banyo tezgahlarıdır.


Üst yüzeyde bulunan, koruyucu tabaka ile kaplı dekoratif laminat ve tezgahın alt kısmındaki özel bariyer kağıdı, tezgahı nemden ve sudan korumaktadır. Bu özelliği ile mutfak ve banyo gibi hijyenin çok önemli olduğu yerlerde mükemmel bir seçim...