23 / 07 / 2024

Technotop tezgahlar

Technotop tezgahlar

Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın da önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, 45 yıllık tecrübesini gelişen teknoloji ile birleştirmeye devam ediyor.

Balık tezgahlarında lüferin fiyatı yarı yarıya düştü: Şimdi istavritin de düşmesi bekleniyor

İstanbul'da son zamanlarda lüfer balığı tezgahlarında bolluk yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kilogramı 200 lira gibi yüksek fiyatlarla satılan lüfer, şu anda kilogram başına 100 lira gibi daha uygun bir fiyata düştü. Balıkçılar bu bolluğun hamsilerde de artış yaşanacağını belirtti.

Halde kilosu 7 lira olan şeftali markette 27 liraya satılıyor!

Adana'da sebze-meyve halinde şeftalinin kilosu 3-7 liraya satılırken market tezgahlarında ise 27 liraya alıcı buluyor. Bu kapsamda halciler fiyat farkının nedenlerine değindi. İşte detaylar...

Sebze ve meyve fiyatları düştü: İşte pazarlarda son durum! Sebze ve meyve fiyatları

Havaların ısınmasıyla birlikte sebze fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş pazar tezgahlarına da yansıdı. Pazarın en ucuz sebzesi 8-10 liradan satılan çarliston biber ve salatalık oldu. Meyve fiyatlarındaki artış ise durdu.

Karpuzun kilosu 35, dilimi 51 TL'den satılıyor! Fiyatlar yüksek gelince dilim karpuza talep arttı! 

Yaz meyvesi olan karpuz Nisan ayında tezgahlarda yerini aldı. İstanbul tezgahlarında görücüye çıkan İran karpuzu kilosu 35 liradan dilimi ise 51 liradan satışa sunuldu. 

Hamside bolluk adeta piyango oldu! Kilosu kaç paraya indi?

Gıda fiyatlarının pahalılığında illallah eden vatandaşa balıktan iyi haber geldi. Balık tezgahlarında uzun süredir hamsi bolluğu yaşandığı ve böylesi bir bolluğun uzun süredir ilk kez yaşandığı bildirildi. Peki Türk insanının, balık denince ilk aklına gelen hamsi, tezgahlarda kaç paradan alıcı buluy

Hamsinin yerini istavrit aldı, tezgahlar doldu taştı!

Balık tezgahlarını süsleyen hamsinin beklenen miktarda gelmemesi nedeniyle fiyatlar artarken, istavrit ise bugünlerde en makul fiyata en fazla doyurucu balık olarak görülüyor.

Fiyatları dibi gören hamsi kapış kapış satılıyor! İstanbul ve Ankara Balık Hali 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Balık sezonun başlamasıyla birlikte balık fiyatlarındaki düşüş vatandaşları sevindiriyor. Trabzon'da tezgahları süsleyen hamsinin kilogramı 30-35 TL'den satışa sunuluyor. Peki İstanbul ve Ankara Balık Hali'nde hamsi ne kadar? İşte detaylar...

Fiyatı düştükçe düşüyor! Etiketi görenler kasa kasa alıp buzluğa atıyor!

Kırmızı et fiyatlarının cep yaktığı bugünlerde vatandaşın alternatifi beyaz et ev çoğunluklu tavuk oluyor. Ancak balıkçı tezgahlarında palamutun fiyatını görenler kasa kasa alıp stok yapmaya başladı.

Lüfer tezgahlarda yerini aldı! İstanbul Balık Hali'nde lüfer 30 TL! 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Marmara Deniz açıklarında tutulan lüfer balığı Tekirdağ'da balıkçı tezgahlarında daha çok yer almaya başladı. Peki Lüfer ne kadar? İstanbul Balık Halinde lüfer kaç TL? İşte 6 ekim 2022 fiyat listesi...

Palamutun bereketi raflara yansıdı, 25 TL'ye kadar düştü!

Rize'de balık tezgahları palamut ile dolarken, tanesi 50 ile 70 TL arasında değişen palamudun fiyatı, 25 ile 40 TL'ye kadar düştü.

Palamut tezgahları şenlendirdi! Tanesi 50 liradan 20 liraya düştü!

Bartın'ın Amasra ilçesinde bol miktarda avlanan palamut balıkçıların ve vatandaşın yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz günlerde tezgahlarda 40-50 liraya satılan iri palamudun tanesi, yaşanan bolluk sebebiyle 20 liraya kadar düştü.

Balık yemenin tam zamanı! Palamut fiyatları düştü!

İstanbul’da yeni balık avı sezonu güzel başladı, tezgahlar palamutla doldu. Palamut bolluğu etikete de yansıdı. Fiyatı 25 Türk Lirası’na kadar düşen palamut dar gelirlinin de balıkçıların da yüzünü güldürdü. 

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Technotop tezgahlar Haberi

Technotop tezgahlar

Hayat Holding’in orman ve ağaç ürünleri sektöründeki lider oyuncusu Kastamonu Entegre, en son teknoloji ve modern makinalar ile üretilen “Technotop” marka tezgâhları ile mutfak ve banyo gibi nemli alanlarda ideal bir seçenek oluşturuyor.


Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın da önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, 45 yıllık tecrübesini gelişen teknoloji ile birleştirmeye devam ediyor.


En son teknoloji ve modern makinalar ile üretilen Technotop tezgahlar, Teknopan ve Teknopan-MR (neme dayanıklı) yonga levhaları ile üretilen ve farklı uygulamalarda kullanılabilen mutfak ve banyo tezgahlarıdır.


Üst yüzeyde bulunan, koruyucu tabaka ile kaplı dekoratif laminat ve tezgahın alt kısmındaki özel bariyer kağıdı, tezgahı nemden ve sudan korumaktadır. Bu özelliği ile mutfak ve banyo gibi hijyenin çok önemli olduğu yerlerde mükemmel bir seçim...