24 / 05 / 2024

tekirdağ içmesuyu tesisleri

tekirdağ içmesuyu tesisleri

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için” dedi.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

Akçay Barajı'nın gövde yüksekliği 25 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Akçay Barajı’nda gelinen son nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.

tekirdağ içmesuyu tesisleri Haberi

tekirdağ içmesuyu tesisleri


Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.


Açılışa Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer'in yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe Belediye Başkanları, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ferit Yüksel, Teski Genel Müdürü Şafak Başa, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, bazı daire başkanları ile   vatandaşların da katıldığı açılışta konuşan  ve projeler ile ilgili  projelerin başladığı günden bugüne kadar  bilgiler veren Teski Genel  Müdürü Dr. Şafak  Başa  yaklaşık 19  Milyon lira tutarındaki bu projelerin Saray için bir milat olduğunu söyledi.


İller Bankasının Tekirdağ'da belediyelerle beraber  işbirliğiyle beraber projelerin yürütüldüğüne dikkat çekerek projenin Saray'a...