03 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklıda İlkokul temeli törenle atıldı

Tekirdağ Kapaklıda İlkokul temeli törenle atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Kapaklı’ya yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi.

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Tekirdağ'dan da hissedildi!

AFAD, Çanakkale Biga'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

O ilde KDV'den muaf 13 arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika müjdesi! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirsağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat! Belediye tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray'da yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

Tekirdağ Kapaklıda İlkokul temeli törenle atıldı Haberi

Tekirdağ Kapaklıda İlkokul temeli törenle atıldı

Temel Atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant iCHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Kapaklı Belediyesi personeli katıldı.


Temeli atılacak okul için kurban kesildi dualar edildi. Daha sonra protokol üyeleri ilk harcın atılması için butona birlikte bastı. Tören olumsuz hava şartları nedeniyle Vatan Düğün Salonu’nda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan slayt gösterimi izlendi. Programın açılış konuşmasını ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki...