18 / 07 / 2024

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu-Karatepe arasındaki yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Köprülü sorularını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Deva Partili Cem Avşar: Kiralara yüzde 25 bitiyor ama ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok!

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, kiralara yüzde 25 sınırı ile ilgili konuştu ve "Ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Yüzyılın Dönüşümü İstanbul projesi Meclis'te! 400 bin konut için çalışmalar başladı mı? Rezerv alanlar belirlendi mi? 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul projesini Meclis gündemine taşıdı ve Bakan Özhaseki'ye önemli sorular yöneltti. İşte detaylar...

İstanbul’da her an yıkılma riski taşıyan kaç bina var?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul Küçükçekmece’de kendiliğinden yıkılan üç katlı binanın ardından ''İstanbul’da her an yıkılma riski taşıyan kaç bina var?'' sorusunu yöneltti.

Neden barınma krizi yaşıyoruz? Deva Partili Cem Avşar: Dar ve orta gelirliler değil, lüks konutlar öncelik oluyor!

Barınma krizi Türkiye genelinde gün geçtikçe büyüyor. Kira bedelleri neredeyse asgari ücrete denk duruma gelirken, ev alabilmek de imkansızlaştı. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, konuyu Meclis'te değerlendirdi ve 'Neden barınma krizi yaşıyoruz?' sorusunun yanı

Turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusu Meclis'te!

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusunu Meclis gündemine taşıdı. İşte detaylar...

İstanbul'daki yüzyılın dönüşümü endişelendirdi: Rezerv alanın yeri ve kente ne kadar yük bindireceği sürpriz olacak!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklan projeye ilişkin tepkilerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

İstanbul'da kira fiyatları iki kat arttı!

İstanbul genelinde kira fiyatlarında rekor artış tüm hızıyla devam ediyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer kira fiyatlarına yönelik komisyon kurulması yönünde talepte bulundu. 

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Altınova kentsel dönüşüm projesi onaylansın!

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Altonova’daki 14.5 hektarlık alanda kentsel dönüşüm öngören projenin onaylanması gerektiğini söyledi. 

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

Hazine arazileri Katar’a mı satılacak?

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun hazine arazilerinin Katarlı bir firmaya satılacağını iddia etti.

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Haberi

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü


Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu-Karatepe arasındaki yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Köprülü sorularını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.


Köprülü, önergesinde "Günde binlerce insanın kullandığı Çorlu İlçesi - Şerefli Yolu’nun duble yol yapım çalışmaları fiilen 2011 yılında başlamış ancak hala tamamlanmamıştır. Yolun Karatepe - Çorlu arasındaki 4 kilometrelik bölümünde bugüne değin yolun bakım ve onarımından sorumlu Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından herhangi bir çalışma yapılmamıştır.


Bu kadar zamanda yolun tamamlanamamış olmasının mağduriyeti ortadayken bu kez de yolun yapılmayan 4 kilometrelik kısmının Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki yol ağından çıkarılması karan alınmış, bu kararla da yolun Bakanlığınız tarafından tamamlanmak istenmediği sonucu ortaya çıkmıştır.


16.03.2016 tarihli ve 8509 sayılı karar ile Çorlu - Karatepe arasındaki  yol, Karayolları İl Ağından tarafınızın oluru ile...