08 / 07 / 2024

Tekirdağda arsalar değer kazanıyor

Tekirdağda arsalar değer kazanıyor

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor

Elinde bu hisseleri bulunduranlar dikkat! İşte bu hafta en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisseleri!

Yatırımcılar dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul ile ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas da bu haftanın en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisselerini açıkladı.

ABD’deki ticari gayrimenkullerdeki değer düşüşü bankaları sarstı!

ABD ve Japonya’da bulunan iki bankanın ABD’deki ticari gayrimenkullerdeki değer düşüşü kaynaklı açıkladığı zararın etkisi devam ediyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da şoke eden düşüş! Yüzde 3,24 değer kaybetti!

Borsada BIST 100 endeksi, yüzde 3,24 oranında değer kaybı yaşamasının ardından 7.513,29 puandan kapanış yaptı. Bunun yanı sıra, bankacılık endeksi yüzde 4,61 oranında ve holding endeksi ise yüzde 2,90 oranında değer kaybetti.

Borsa günün ilk yarısında yüzde 0,68 değer kaybetti!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,68 değer kaybetti ve 6.555,26 puana geriledi.

Araçlarda hangi renk daha fazla değer kaybediyor? Şoke eden sonuçlar açıklandı!

Amerika’da 3 yaşındaki 1,3 milyondan fazla ikinci el otomobil üzerinden gerçekleştirilen araştırma ile otomobillere en fazla değer kaybettiren renkler belli oldu. iSeecars tarafından yapılan araştırmanın sonuçları yayımlandı.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti! Asgari ücret kaç 11 bin 825 TL mi olacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zam için geri sayım başladı. Açıklanan rakamlara göre; asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti. Peki asgari ücret Temmuz'da kaç TL olacak? 

Borsa yükseliş trendinde! Hangi hisseler değer kazandı? En çok hangi hisseler geriledi?

Haftaya satışlar ile başlayan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün gelen alımlarla yeniden yükseliş trendine geçti. Endeks yüzde 1,97 oranında değer kazanarak günü, 4 bin 589 puandan kapattı.

BIST 100 endeksi yüzde 1,08 değer kaybıyla kapandı, bankacılık endeksi kazandırdı!

Bugün, Borsa Istanbul'da BIST 100 endeksi yüzde 1,08 değer kaybı yaşayarak 4.795,61 puandan kapanış yaptı.

Borsa günün ilk yarısında yüzde 1,50 değer kaybetti!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,50 değer kaybetti ve 4.817,60 puana geriledi.

Tekirdağda arsalar değer kazanıyor Haberi

Tekirdağda arsalar değer kazanıyor

İstanbul'un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve konut ihtiyacının sürekli artması şehirde boş arsa bırakmadı. Sektör temsilcileri, bu konudaki görüşlerini gazete muhabirleriyle paylaştı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "İstanbul'da sorunsuz arsa kesinlikle yok" dedi. Küçük-büyük tüm arsa yatırımcılarının İstanbul'da arsa bulamadığını vurgulayan Ağaoğlu, "İstanbul'da problemsiz arsa olmadığı için de insanlar ellerindeki arsayı mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalışıyor. Makul bir fiyatlı, problemsiz bir arsa bulmak mümkün değil" diye konuştu. 


İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmı Durbakayım da İstanbul'da arsa sorununun son 5 yıldır olduğunu belirterek- "İstanbul'un taşı, toprağı altın' olan özdeyişimiz artık günümüzdeki arsa sorununu tam olarak ortaya koyuyor" dedi. 


Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Bekir Yener Yıldırım. İstanbul'da bütün yatırımcıların arsa bulmada sıkıntı çektiğini...