29 / 04 / 2024

Tekkale köyü taşınma

Tekkale köyü taşınma

Yusufeli Barajı'na su verilmesiyle 5 bin konut, 270 iş yeri ile 9 bin 430 dönüm tarım arazisi sular altında kalacak...

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

İstanbul’da taşınma oranları yüzde 98 arttı!

Enakliyat İstanbul Taşınma Endeksi raporuna göre, mega kent İstanbul’daki taşınma oranlarında 2023 yılı 1. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 98,38 artış yaşandı.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Devlet depremzedeye hangi destekleri sağlıyor? Kira, taşınma yardımı ne kadar? 100 bin TL'lik destek kimlere verilecek?

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde evleri yıkılan veya ağır hasara uğrayan depremzedelere 10 bin liralık destek ödemesi başladı. Devlet bunun yanı sıra kira ve taşınma yardımı, işsizlik ödeneği ve mazot yardımı gibi çeşitli destekler de sunacak.

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ın ticari üniteleri satışta! Yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla! 

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ta yer alan ticari üniteler yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekkale köyü taşınma Haberi

Tekkale köyü taşınma

Dünyanın 3'üncü en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken baraj sebebiyle sular altında kalacak Tekkale köyünde ise taşınma hareketliliği başladı. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; baraja su verilmesiyle ilçe merkezi ile 4 köydeki yaklaşık 5 bin konut, 270 iş yeri ile 9 bin 430 dönüm tarım arazisi sular altında kalacak.

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden ve tamamlandığında 270 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı sebebiyle sular altında kalacak Tekkale köyü sakinleri, taşınma işlemlerine başladı.

İlçe merkezi ile 4 köydeki yaklaşık 5 bin konut, 270 iş yeri ile 9 bin 430 dönüm tarım arazisi sular altında kalacak.

6 KEZ MERKEZ DEĞİŞTİ

150 yıllık tarihinde 6 kez değiştirilen ilçe merkezi bir kez daha...