26 / 05 / 2024

Teknolojik İzolatör Sistemleri 2019

Teknolojik İzolatör Sistemleri 2019

Teknolojik İzolatör Sistemleri (TİS) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şuyun, geliştirdikleri yerli izolatörle depremin hissedilen şiddetini düşürdüklerini dile getirdi.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Depiz Deprem İzolatör İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Depiz Deprem İzolatör İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Oymak tarafından kuruldu.

Garanti Bankası müşterilerine bilgisayar hediye ediyor! Başvuru için bugün son!

Garanti BBVA, teknolojik yatırım niteliğinde bir fırsat sundu. Bu fırsat sayesinde müşterilere bilgisayar hediye edilecek. Teknolojinin gelişmesi, finansal kurumları  hizmet kalitesini iyileştirmesi amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemesine yöneltiyor. İşte Garanti BBVA’dan gelen kaçırılmaz fırsat…

A101’de ‘şok’ kampanya! Teknolojik ürünler avantajlı fiyatlarıyla 29 Haziran’dan itibaren satışta, kaçırmayın!

A101, bu haftaya özel oldukça cazip ve tüketicilerin ilgisini çekecek bir kampanya düzenledi. 29 Haziran’dan itibaren televizyonlardan beyaz eşyaya, cep telefonundan kulaklığa kadar çok çeşitli teknolojik ürünler oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Teknolojide vergisiz dönem! Teknolojik ürünlerde vergi kalkıyor! İşte tek tek yeni fiyatlar! Vergisiz iPhone ve Galaxy!

Bugün yapılan açıklamaların ardından, seçim sonrasında tüm partiler ortak bir karara vardı: teknolojik ürünlerden alınan vergi kaldırılacak.

Teknolojik ürünler için yeni garanti şartları yürürlüğe giriyor!

Avrupa Birliği tarafından önerilen yasa tasarısı, yakın gelecekte teknolojik ürünlerin garanti şartlarının değişeceğini belirtiyor.

Öğrencilere sevindiren haber o bankadan geldi! Başvurana 400 TL verilecek!

O banka yenilikçi kampanyalarına devam ediyor. Yaptığı yenilikçi teknolojik yatırımları ile adından sık sık söz ettiren o banka, gençlere yönelik kampanyalarıyla da ön plana çıkıyor.

Bu hafta A101’e hangi teknolojik ürünler gelecek? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün teknolojik ürün indirimli fiyatlarıyla A101'e geliyor.

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bu hafta A101 marketlere gelecek olan 14 teknolojik ürün ve 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101, 2 Şubat 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği uygun fiyatlı teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar 14 teknolojik ürün perşembe gününden itibaren raflardaki yerini alacak. İşte detaylar...

Bu hafta A101’e gelecek olan teknolojik ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101, 5 Ocak'ta getireceği teknolojik ürünlerin tanıtıldığı bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini alacak. İşte o ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Teknolojik İzolatör Sistemleri 2019 Haberi

Teknolojik İzolatör Sistemleri 2019

Teknolojik İzolatör Sistemleri (TİS) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şuyun, geliştirdikleri yerli izolatörle depremin hissedilen şiddetini düşürdüklerini ifade ederek, "Binaların taşıyıcı noktalarına yerleştirilen izolatör, 8 büyüklüğündeki depremin etkisini yarım veya bir şiddetine kadar düşürmek için kullanılıyor. Ürettiğimiz izolatörle binaların yıkılmasını engelliyoruz ve hissedilen şiddeti azaltıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Ahmet Şuyun, Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada yerli olarak geliştirip ürettikleri deprem izolatörü hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin deprem bölgesinde yer aldığına dikkati çeken Şuyun, afet anında hastane hizmetlerinin durmaması için Sağlık Bakanlığı ile başlattıkları proje sonucu "yerli deprem izolatörü"nü geliştirdiklerini dile getirdi. 

Şuyun, "İzolatör bulunan hastaneler, deprem sırasında da çalışıyor, ameliyatlar dahi devam ediyor." diye açıklama yaptı. Ankara'da kurdukları fabrikada yıllık 4 bin 500 adetlik üretim kapasitesine sahip...