08 / 05 / 2024

Teknosa akıllı telefonlar

Teknosa akıllı telefonlar

Samsung Galaxy'nin yeni telefonu, Samsung Galaxy S20 FE Teknosa' da satışa sunuldu. Peki Samsung Galaxy S20 FE ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

Yeni memur maaşıyla alınabilecek akıllı telefonlar listesi! Samsung, Xiaomi, iPhone, Huawei...

Zamlı memur maaşıyla birlikte, 22.017 TL tutarında bir maaş elde edildi. Şimdi bu maaşla hangi akıllı telefonları satın alabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işte detaylar...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 veya S22 Ultra alanlara Watch4 akıllı saat hediye! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olan Teknosa, Samsung Galaxy S22 veya S22 Ultra alan kişilere Watch4 akıllı saat hediye edecek! Hemen bakın...İşte ayrıntılar...

Herkesi üzen karar iptal edildi! Akıllı telefonlara zam yok

Ticaret Bakanlığı, akıllı telefonlar üzerinde uyguladığı ithalat gözetim sınırını 200 dolardan 350 dolara çıkartmıştı. Ancak, Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile iptal edildi ve eski uygulandığı sisteme çevirildi..

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!

Vivo Y35, uygun fiyatlı Android akıllı telefonlar arasındaki depolama sorununu çözmek için tasarlanmış bir cihazdır.

Cep yakmayan akıllı telefon Honor Play 7T fiyatları ve özellikleri açıklandı!

Honor, uygun fiyatlı Play 7T serisini tanıttı. Ancak, akıllı telefonlar kullanıcılara hangi deneyimi vaat ediyorlar?

Xiaomi Redmi Note 11 ve diğer akıllı Xiaomi telefonlar Migros'ta! 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros, teknoloji sektöründe önemli bir marka olan Xiaomi'nin akıllı cep telefonlarını satışa çıkardı. Cihazlar arasında; Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi 12T ve Xiaomi Redmi 10C gibi telefonlar yer alıyor. İşte 12 Mart 2023 fiyat listesi...

4 bin TL’nin altındaki telefonlar! 4 bin TL altında akıllı telefon modelleri hangileridir? İşte keseye uygun telefonlar!

Telefon almayı düşünenler ama bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar uygun fiyatlı akıllı telefon listeleri arıyor. İşte cebinize uygun telefon modelleri!

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Teknosa'dan akıllı telefon alana akıllı saat hediye kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Kampanya kapsamında Samsung Galaxy A23 6GB/128 GB Akıllı Telefon alana Samsung Galaxy Fit2 R220 Siyah Akıllı Bileklik hediye.

Teknosa'dan sepete indirimli ürün ekleyen kampanya! Galaxy S22 Akıllı telefon alana Watch4 akıllı saat sepette 999 TL !

Teknosa yine bir kampanya ile karşınızda. Galaxy S22 ve Galaxy Fold4 Akıllı Telefonlar ile birlikte 3.299 TL değerindeki Samsung Galaxy Watch4 Akıllı Saat sepette 999 TL olacaktır.

Teknosa akıllı telefonlar Haberi

Teknosa akıllı telefonlar

Teknosa, yeni bir akıllı telefonu daha satışa sundu. En çok tercih edilen telefon modellerinden biri olan Samsung Galaxy S20 FE, dikkat çeken özellikleri ile satışta. Göze çarpan ve cesur tonları olan Samsung Galaxy S20 FE, üç lensli kamerasıyla birlikte geniş açılı fotoğraflar çekebilir ve sahnenin çerçevesini genişletebilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 FE, tüm yayın akışını takip edebilmeniz için şimdiye kadar en akıcı şekilde kayan ekranını üretti. Uzun süreli pil gücüne sahip Samsung Galaxy S20 FE ile gün boyunca oyun oynayabilirsiniz.

Peki Teknosa'da Samsung Galaxy S20 FE fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi..

Genel Özellikler

5G Desteği: Hayır     
Arka Kamera Çözünürlüğü: 12    
Bellek Kapasitesi: 6    
Telefon Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2400
İkinci Arka Kamera...