17 / 05 / 2024

tekstil bankası şişlide gayrimenkul sattı

tekstil bankası şişlide gayrimenkul sattı

Tekstil Bankası A.Ş, ŞİŞLİ- Büyükdere' de yer alan 4.725 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulünün tamamını 62,7 milyon dolar bedelle Pak Holding' e sattı...

KOSGEB, KOBİ destek turunda Gaziantep'te faaliyetlerini sürdürüyor

Deprem bölgesinde KOSGEB ve Dünya Bankası iş birliği ile hayata geçirilen "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı” (GTO) toplantı kapsamında anlatıldı.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Yabancı ekonomistler Merkez Bankası için faiz tahmini yaptı!

TCMB’nin 26 Ekim Perşembe günkü toplantısında politika faizindeki artırımların sürmesi bekleniyor. Societe Generale, politika faizinde 300 baz puan artırım beklerken, Medley Advisors 500 baz puan, Deutsche Bank ise 500 baz puan artırım öngörüyor.

Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu! Bu şartları taşıyan kredi alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Bankası için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu. Peki evlilik kredisi ne zaman kimlere verilecek? 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

JPMorgan'dan Merkez Bankası için faiz artışı tahmini!

ABD'li yatırım bankası JPMorgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan radikal bir faiz artışı beklendiğini açıkladı. JPMorgan, bankanın politika faizini yüzde 25'e kadar yükseltebileceğini belirtti.

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Elinizi çabuk tutun personel alımı başvuruları başladı!

Ziraat Bankası personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, Ziraat Bankası kaç personel alacak? zirat Bankası iş başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Bu bankanın müşterisi iseniz yaşadınız! Faturalarınız 80 TL'ye düşüyor!

Türk Telekom ve Ziraat Bankası iş birliği ile yapılan kampanya vatandaş tarafından büyük ilgi gördü. Aylıkılarını Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar, Türk Telekom hat sahibi olması halinde kampanyadan yararlanabilecek. İşte detaylar

TCMB’den bankalara uyarı! O rakamın altında dolar satmayın!

Dolar kuru uzun süre sonra ilk kez dün 19 TL’nin üzerine test ederken, döviz yatırımcısını da heyecanlandırdı. Diğer yandan Merkez Bankası için dolarla ilgili ortaya atılan bir iddia da gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

tekstil bankası şişlide gayrimenkul sattı Haberi

tekstil bankası şişlide gayrimenkul sattı


Tekstil Bankası'ndan yapılan açıklama şöyle:


Bankamızın halka açık olması ve söz konusu taşınmazın satış süreci dikkate alınarak, yatırımcıların yanıltılması riskinin oluşmaması amacıyla, taşınmazın satışıyla ilgili kamuya açıklanacak içsel bilginin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği"nin 15.maddesi çerçevesinde, 16/09/2013 tarihli Bankamız Yönetim Kurulu kararı ile kamuya açıklanmasının ertelenmesine ve satış işleminin gerçekleşmesine müteakip konunun kamuya açıklanmasına karar verilmiştir. 


İlgili Yönetim Kurulu kararı aşağıda yer almaktadır.


- Banka'nın aktifinde yeralan, Tapuda;  İstanbul ili, Şişli Bölgesi M. Ayazağa Mahallesi, ŞİŞLİ- Büyükdere mevkinde kain, 2 Pafta,  11 Ada, 11 no'lu Parselde  12  ayrı bağımsız bölüm olarak kayıtlı bulunan 4.725 m2 yüzölçümlü Büyükdere Caddesi No:247 kapı no'lu taşınmazın tamamının 62.700.000.-USD (altmışikimilyonyediyüzbinAmerikanDoları) bedelle Pak Holding A.Ş.'ye satışının onaylanmasına,


- Söz konusu satış işlemiyle ilgili olarak,...