21 / 05 / 2024

tekstil bankasının müdürlük binası

tekstil bankasının müdürlük binası

Tekstil Bankası 76,5 milyon TL'ye sattığı genel müdürlük binasından elde ettiği karının yüzde 75'lik kısmını özkaynaklar altında özel bir fon hesabına alarak gerektiğinde ilerde yapılacak sermaye artırım işlemlerinde sermayeye eklenmesi için kullanacak.

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm birliği! Bakanlık kentsel dönüşüm için özel birim kurdu!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Yönetmeliği resmen yayımlandı. Depreme dayanıklı yapı stokunun hedeflendiği planda İstanbul genel müdürlük çatısı altında özel bir oluşturuldu.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Artık, riskli yapıların yer aldığı arsa ve arazilerdeki kentsel dönüşüm uygulamaları Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız daimi personel alacak! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın! 

İş arayanlar kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını da arama motorlarında sık sık araştırıyor. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız personel alacak...Başvurular başladı... Sakın kaçırmayın...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde işsiz vatandaşlara müjdeli haber geldi. Müdürlük personel alımı başlattığını duyurdu. İşte detaylar…

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kütahya'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

tekstil bankasının müdürlük binası Haberi

tekstil bankasının müdürlük binası


Tekstil Bankası'ndan yapılan açıklama şöyle:


Bankamız Yönetim Kurulu'nun 23/09/2013 tarihli toplantısında;


Genel Müdürlük Binası satışı ile ilgili Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hesaplanan 76.487.712,33 TL satış karının %75'lik kısmının 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 5/1-e maddesinde yer alan istisna hükümleri uyarınca, mevzuatta belirlenen süre içerisinde, özkaynaklar altında özel bir fon hesabına alınmasına ve gerektiğinde ilerde yapılacak sermaye artırım işlemlerinde sermayeye eklenmesine,


karar...