16 / 05 / 2024

temapol talep toplama bittimi

temapol talep toplama bittimi

Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin, halka arzına aracılık ettiği Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin 9 - 10 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşen halka arzı sonlandırıldı...

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Avrupakent GYO’nun halka arz başvurusu resmen onaylandı! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Artaş Holding’in iştiraki olan Avrupakent GYO resmen halka açılıyor. Halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım önderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Mega Metal halka arz oluyor! Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihi 7 Aralık...

Bakır tel sektöründe Avrupa ve Türkiye pazarının lider üreticilerinden Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihleri 7-8 Aralık 2023'te gerçekleşecek. Mega Metal'in talep toplama rakamları ve detaylar. İşte haberin ayrıntıları...

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu onayıyla Batı Ege GYO resmen halka açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre tamamı ‘Sabit Fiyat İle Talep Toplama’ yöntemiyle yapılacak olan halka arzda talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 olarak belirlendi. 

Dofer Yapı’nın halka arzına tam 4,4 kat talep geldi!

Dofer Yapı, 10-11 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecini yoğun bir katılımla tamamladı. Açıklanan rakamlara göre, Dofer Yapı’nın halka arzına yatırımcılardan 75.075.992 TL nominal değerli 4,4 kat talep geldi.

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Cep telefonu ve elektrik cihaz üreticisi Reeder Teknoloji, halka açılıyor. Cep telefonu ve elektrik cihaz üretimi gerçekleştiren şirket, halka arzdan sağlayacağı geliri yeni yatırımlarda kullanmayı planlıyor. Şirket 13-15 Eylül tarihleri arasında borsada talep toplayacak.

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

EBEBK bist kodlu halka arz talep toplama önceki gün başladı. Halka arz sonuçları KAP tarafından açıklanmasının ardından şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Ebebek halka arz hangi bankalarda? Hisse kodu ve hisse fiyatı ne? İşte detaylar...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne kadar?

Rubenis Tekstil gündemde yer alıyor. Rubenis Tekstilin halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran'da sona erecek!

VakıfBank, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ihraç edilen Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senetleri (GES) için talep toplama sürecini başlattı. 22 Haziran atrihine kadar sürecek talep toplama için asgari miktar 1.000 lira olarak açıklandı.

temapol talep toplama bittimi Haberi

temapol talep toplama bittimi

Neta Yatırım'dan yapılan açıklama şöyle:


Halka arzına aracılık ettiğimiz Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin ödenmiş sermayesinin 4.000.000 TL'den 5.250.000 TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilen toplam 1.250.000 TL nominal değerli paylar, 6,62TL satış fiyatından, Borsa İstanbul Birincil Piyasada "Borsa'da Satış - Talep Toplama Yöntemiyle Sabit Fiyatla Satış Yöntemi" suretiyle gerçekleştirilen halka arz işleminde, halka arzın ilk ve ikinci günü (09-10.12.2013 tarihleri) talep toplanarak, Sermaye Piyasası Aracı Notu 5.2.4'üncü maddesinde belirtildiği üzere ikinci gün (10.12.2013) talep toplama süresinin sonunda dağıtım gerçekleştirilmiş ve halka arz...