07 / 05 / 2024

Temel Yapı Market

Temel Yapı Market

Temel Tok ve Aka İnşaat'ın sahipleri Bilgin Cün ve İsmail Aka'nın sahibi olduğu Temel Yapı Market, Kartepe'de hizmete girdi.

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi kuruldu!

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? Güncel demir fiyatları

İnşaatın en temel yap malzemelerinden biri olan demirin fiyatları merak ediliyor. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları düşüşe geçti.İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesinden biri olan demire son dönemlerde peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Gelen indirimler birlikte demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen düştü! Demir fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 7 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi.  1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 7 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Son dakika inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yap malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelen demir fiyatları bu hafta durgun. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 27 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları merak ediliyor. Bu hafta peş peşe zam gelen demir fiyatları yükselişe geçerken güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Temel Yapı Market Haberi

Temel Yapı Market

Son yıllarda hızla gelişen ve inşaat sektöründe yeniliklere imzaların atıldığı Kartepe'de ihtiyaç doğrultusunda yeni işyerleri açılmaya halen devam ediyor. Yeni iş yerlerine son olarak Temel Tok ve Aka İnşaat'ın sahipleri Bilgin Cün ve ismail Aka'nın sahibi olduğu Temel Yapı Market de eklendi. 


10 YILLIK TECRÜBE 


10 yılı aşkın süredir yapı malzemeleri sektöründe tecrübesiyle ilçede geniş kesim tarafından tanınan Temel Tok ve ortaklarının sahibi olduğu Temel Yapı Market'in açılışına; Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, AKP İzmit İlçe eski Başkanı Hüseyin Yusuf, sanayiciler, iş adamları ve siyasiler katıldı. 


İHTİYAÇ VARDI 


Açılışta konuşan Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, Kartepe'nin büyüyen bir ilçe haline geldiğini, bu tür iş yerlerine ihtiyacın fazlalaştığını belirtti. 

Temel Yapı Market'in ortaklarından Temel Tok ise 10 yıllık tecrübeyle çıktıkları yolda en iyi...