01 / 05 / 2024

temmuz ayı zam listesi 2022

temmuz ayı zam listesi 2022

Çay, şeker ve ayçiçek derken gıda fiyatlarına gelen zamlar vatandaşları oldukça zorlamaya başladı. Zam haberleri gündemden hiç düşmezken, Temmuz ayının zam şampiyonu belli oldu. Görenler ''yok artık'' dedi

Emeklilere müjde! Temmuz ayında emekli maaşlarına ne kadar zam olacak? 

Emeklilik maaşları her senenin ilk 6 ayındaki enflasyon oranlarına göre belirlenmektedir. Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ilk 2 ayda gerçekleşen yüzde 11.54'lük enflasyon artışı, Temmuz ayında alacakları zam ile ilgili ipuçları veriyor. 

Honda Accord’da son 3 ayda zam yok! Accord’da temmuz ayı fiyat listesiyle satışlara devam!

Honda’nın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan Accord’da ağustos ve eylül aylarında olduğu gibi bu ay da zam gelmedi. Honda, yaptığı açıklamada Accord modelinin satışlarında temmuz ayı fiyat listesiyle yola devam edileceğini açıkladı.

Ford Kuga almak isteyenlere müjde! Kuga’ya bu ay zam gelmedi!

Ağustos ayı fiyatlarını açıklayan Ford, Kuga modeline bu ay zam yapmadığını ve temmuz ayı fiyatıyla satışa devam edildiğini duyurdu. Ancak Kuga’ya eylül ayında zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Temmuz ayının zam şampiyonu akaryakıt! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, temmuz ayının zam şampiyonları belli oldu. Bu kapsamda en çok fiyatı artan ürün yüzde 29,04 ile "kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları" oldu. İşte diğer ürünler ve detayları...

İstanbul'da temmuz ayında en çok neye zam geldi?

İstanbul Ticaret Odası (İTO),  temmuzda fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. İşte İstanbul'da temmuz ayında en çok buna zam geldi!

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.

İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak?

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte gözler maaş zamlarına çevrildi. Peki, İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Nisan, mayıs ve haziran ayında olduğu gibi bu ay da fiyat listesini güncelleyen Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

BMW, temmuz ayının ilk gününden fiyat listesini güncelledi ve 1 Serisi’ne 115 bin 100 TL zam geldiğini duyurdu. Temmuz ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımlayan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyatını ya paylaştı.

Temmuz ayında memur maaşına okkalı zam Meclis'te! En düşük maaş 22 bin TL! 

Temmuz ayına adım adım yaklaşırken memurlar gözlerini maaş zammına çevirdi. Temmuz ayında memur maaşına okkalı zam geleceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Konu meclise taşındı. İşte detaylar...

Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Milyonların beklediği enflasyon verileri belli oldu. Emekli, memur, asgari ve diğer kalemdeki maaşlar enflasyon verilerine göre belirleniyor. Peki, Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Emekliler ve memurlar bu haber sizi sevinçten havalara uçuracak! Temmuz ayında ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Temmuz zammının detayları belli olmaya başladı. Daha az aylık alan emekliye çok zam, memurlara seyyanen yükseliş ve asgari ücrete büyük zam geliyor. İşte temmuz ayında yapılacak olan zam seviyesi.

temmuz ayı zam listesi 2022 Haberi

temmuz ayı zam listesi 2022

Zam haberleri gündemde fazlası ile yer almaya devam ediyor. Çay, şeker ve ayçiçek derken gıda fiyatlarına gelen yüksek zamlar vatandaşları bir hayli zorlamaya başladı.

Türkiye'de kısa süre içerisinde birçok ürüne peş peşe zam geldi. Bu ürünlerin başını vatandaşların en çok kullandığı ürünler olan çay, şeker ve ayçiçek yağı gibi ürünler çekerken, Temmuz ayının asıl zam şampiyonu belli oldu...

ZAM ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre İstanbul'da temmuz ayında önceki aya kıyasla en çok biberin fiyatı arttı. En az zam ise karpuza geldi.

Buna göre, İTO'nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi'nde yer alan 242 ürünün 112'sinin perakende fiyatında artış görülürken, 24 ürünün fiyatı düşerken, 106 ürünün ise fiyatı değişmedi.

Temmuzda Gıda Harcamaları grubunda yer alan biber, yüzde 58,34 ile fiyatı en çok artan...