08 / 05 / 2024

TESK başkanının indirim açıklamaları

TESK başkanının indirim açıklamaları

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, döviz kurundaki düşüşün market raflarına neden yansımadığını değerlendirdi. Palandöken konuya yönelik önerilerde bulundu.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı da belirledi. GİGDER’in yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

Herkesin merak ettiği soruyu TCMB Başkanı Kavcıoğlu duyurdu! İşte 2023 yılı için enflasyon tahmini!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu hem yatırımcıları hem de sokaktaki vatandaşı çok yakından ilgilendiren 2023 tahminini duyurdu. Peki bu konuda en yetkili isim olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı’nın açıklamasına göre bu sene Türkiye’de enflasyon ne kadar olacak?

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TESK başkanının indirim açıklamaları Haberi

TESK başkanının indirim açıklamaları

Türkiye Esnaf ve Sanatkar Federasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken,  Döviz kurununun düşmesinin market fiyatlarına bir etkisinin olamadığını öne sürdü. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  geçtiğimiz günlerde artış gösteren Döviz kurunun son zamanlarda düşüşe geçmesi ile, vatandaşlar market fiyatlarında güncelleme bekledi. Fakat beklenen indirimler etiketlere yansımadı. Konuya dair konuşan TESK Başkanı Palandöken indirim yerine zam yapıldığını ileri sürdü. Fiyatlarda bir an önce indirime gidilmesi gerektiğininin altını çizen Palandöken, “18 liradan 11 liraya kadar Dolar kuru düştü. Doğal olarak indirim beklerken, fiyatların aynı kalması bile zam sayılırken, bir de peçeteden suya, zeytinden peynire hemen hemen tüm ürüne yani döviz ile ilgisi olan ürüne de olmayan ürüne de tekrar yüzde 15 ile yüzde 25 arasında yeni zam yapılıyor. Bu durum kabul...