02 / 05 / 2024

TESKİ

TESKİ

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (TESKİ) Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TESKİ, tüm ilçelerde altyapı çalışmalarına önem veriyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesi Yenice Mahallesi'nde faaliyette bulunan Atık Su Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

TESK'ten deprem hasarlarına ilişkin rapor! Depremden en çok etkilenenler kimler?

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Depremin farklılaşan etkileri, destek paketlerinin hazırlanmasında, doğrudan ve dolaylı etkilerin dikkate alınarak çok boyutlu bir yaklaşımın gerekliliğini ortaya koymaktadır" diye konuştu. İşte haberin detayları...

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

Vergi kaydı silinmiş emekli esnaflara da 5 bin TL ikramiye! Çiftçiler de talep etmişti! TESK'ten son dakika açıklaması!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiyeden vergi kaydı silinmiş emekli esnafın da yararlanması talebini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar... 

TESK uyardı: Eski kasap, bakkal kalmadı. Perakende Yasası bir an önce güncellenmeli!

OVP ile ilgili değerlendirmeler yapan TESK Başkanı Palandöken, "Enflasyonun önüne geçecek şey, rekabet ortamının oluşmasıdır. Bunun için de Perakende Yasası’nın güncellenmesi gerekiyor. Zincir marketler karşısında rekabet mümkün değil” dedi.

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

TESK uyardı: Meslek eğitimi verilmezse ara eleman bulamayız!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ara eleman bulmakta güçlük çekildiğini belirterek, deprem konutlarının tamamlanması için ara eleman ve usta bulunamadığını söyledi.

TESK, Perakende Yasası'nda değişiklik istedi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, piyasada fiyat istikrarının sağlanabilmesi ve esnafın korunması için çağrıda bulundu ve Perakende Yasası'nda değişiklik yapılmasını istedi.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Enflasyonu 3 harfli marketler yükseltiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonun yükselmesini zincir marketlere bağlayarak "Enflasyon oranının yükselmesinin asıl nedeni birden çok yani zincirler 3 harfli marketler" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

TESK'ten talep: Akaryakıttan ÖTV alınmasın!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, benzin ve motorin fiyatları düşene kadar akaryakıt fiyatlarındaki ÖTV'nin alınmaması gerektiğini söyledi.

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

TESKİ Haberi

TESKİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Caddesi üzerindeki binanın açılış töreninde yaptığı konuşmada,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hergün kendini yenileyerek vatandaşların karşısına çıkma gayretinde olduğunu söyledi.


Açılışı yapılacak binanın, vatandaşların tüm işlemlerini tek çatı altında gerçekleştirebileceği bir merkez olduğunu belirten Albayrak, "Ayrıca hayata geçirdiğimiz gezici tahsilat bürolarımızı da arttırma kararı aldık. Böylelikle vatandaşlarımız Süleymanpaşa merkeze gelmeden kolaylıkla işlemlerini yapabilecek" dedi.


Albayrak, Tekirdağ'da yapılan altyapı çalışmalarına değinerek meydana gelen olumsuzluklara karşı vatandaşlardan sabretmelerini istedi.


Vatandaşların çamurlu yollarda zorlandığını ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:


"Elbette kimse ayağına çamur bulaşsın istemez. İşe ya da eve giderken zorluk çekmek istemez. Şunu unutmamak gerekir ki, bir nesil zahmet çekecek, fakat daha sonraki nesiller çocuklarımız, torunlarımız rahatlığını yaşayacak. Şu an astbestli boruların değişimini için büyük gayret gösteriyoruz. Amacımız evlerimize kadar...