29 / 04 / 2024

Teşvik belgesiyle inşa edilen binalar vergi verecekmi

Teşvik belgesiyle inşa edilen binalar vergi verecekmi

Bakan Ağbal, yapacakları yasal düzenlemeyle kamu ihalelerinde ihale iptal edilmişse buradaki damga vergisini vatandaşa iade edeceklerini, yatırım teşvik belgesi kapsamında inşa edilmiş binaları da emlak vergisinden muaf tutmak istediklerini kaydetti.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

İşverenlere 7 bin liraya varan teşvik müjdesi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Sosyal yardım alan 6 milyon vatandaştan çalışabilecek durumda olanların istihdama dahil edilmesi için tüm imkanlar seferber ediliyor. İşverenlere 7 bin 5 liraya varan teşvik sağlanacak...

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

Bakan Nebati'den kentsel dönüşüme teşvik açıklaması! Kentsel dönüşüm için krediler uygun verilecek!

Uygun kredilerle kentsel dönüşüme teşvik edileceği konusunda açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, deprem bölgesinde izlenecek adımlardan bahsetti.

Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü 32128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

 Deprem bölgesinde çift maaş  ödenebilir!  Bölgede çalışanlar için önemli teşvik...

Depremden etkilenen 10 ilde önemli bir işgücüne sahip olan afet bölgesinin ekonomik anlamda nasıl ayağa kaldırılacağı ilgili çevrelerce tartışılıyor.  Ege ihracatçılarının buluşmasında, nitelikli işgücünün bölgede kalmasını teşvik için önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar…

Depremden etkilenen 5 ilde 85 bin 250 konut inşa edilecek! Hangi şirket nerede, kaç konut yapacak?

Depremin etkilediği 5 şehirde 23 milyon 426 bin metrekare alanda 85 bin 250 konut inşa edilecek. İşte 5 şehirde inşa edilecek konutlar ve o konutları yapacak şirketler...

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Yeni Kamiq’i görünce şaşıracaksınız! Skoda Kamiq kaç lira oldu? İşte Skoda Kamiq’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

1985 yılında Çek Cumhuriyeti’nde kurulan otomotiv devi Skoda, SUV modeli Kamiq için eylül ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Skoda Kamiq’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının beklediği haber duyurdu. Sağlık çalışanları alacakları teşvik ödemesi miktarlarını yarın öğrenebilecekler. Sağlık çalışanlarının teşvik ödemesi miktarı nedir?

Sağlık çalışanları dikkat! Bakandan sağlık çalışanlarına teşvik miktarı açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milyonlarca sağlık çalışanın beklediği teşvik miktarına dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Opel Grandland'in Ağustos ayı fiyatlarını gören inanamıyor! İşte Opel Grandland fiyat listesi 5 Ağustos 2022!

Yeni Opel Grandland'in Ağustos ayı fiyatları otomobil almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Opel'in en beğenilen modelleri arasındaki Grandland'in Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Grandland ne kadar? İşte Opel Grandland fiyat listesi 5 Ağustos 2022...

Teşvik belgesiyle inşa edilen binalar vergi verecekmi Haberi

Teşvik belgesiyle inşa edilen binalar vergi verecekmi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yapacakları düzenlemelerle yatırımcının önündeki bütün engeli kaldıracaklarını belirterek, "Benim de içinden geldiğim 'bürokrasi' denilen illetten de kurtulacağız" dedi. 


Ağbal, Ekonomi Muhabirleri Derneğinin (EMD) Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri dolayısıyla Wyndam Otel'de düzenlediği törende, bürokraside görev aldığı dönemlerde ekonomi muhabirleriyle sık sık bir araya geldiğini söyledi.


Ekonomi muhabirlerinin ne kadar emek vererek çalıştıklarına bizzat şahit olduğunu anlatan Ağbal, alanda çalışan gazetecilerin bir dernek çatısı altında bulunmalarının önemine dikkati çekti.


Ağbal, yapacakları yasal düzenlemeyle kamu ihalelerinde ihale iptal edilmişse buradaki damga vergisini vatandaşa iade edeceklerini, yatırım teşvik belgesi kapsamında inşa edilmiş binaları da emlak vergisinden muaf tutmak istediklerini...