05 / 05 / 2024

TETSİAD uyarı

TETSİAD uyarı

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Uzakdoğu’dan ülkemize giren içerisinde azo boyar madde barındıran, ucuz fiyatlı ve kalitesiz ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiği konusunda halkı uyarıyor.

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evlilik kredisi uyarısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sahte "evlilik kredisi" vaatlerine karşı uyarıda bulundu ve "Aile ve Gençlik Bankası" adı altında yapılan sahte vaatlerin güvenilmez olduğunu bildirdi. Bakanlık, kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilemeyen sahte internet sitelerine itibar edilmemesi gerekt

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!

Yeni ekonomi yönetiminin attığı adımların ardından dolar/TL kuru rekor üstüne rekor kırıyor. Dün 26,15'ten güne başlayan dolar bugün yüzde 0,06  yükselişle yeni rekorunu kırdı. Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan kuyumcuya gitmeyin!

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Prof. Dr. Ersoy’dan son uyarı! O ilçenin yüzde 95’i gidecek! İşte İstanbul’un deprem riski taşıyan semtleri!

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, yaşadıkları semtin ne kadar depreme dayanıklı olduğunu, ya da nerelerin dayanıksız olduğunu araştırmaya başladı. İşte Prof. Dr. Ersoy’un yaptığı son uyarı!

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.

Altın almak isteyenlere kırmızı kodlu uyarı! Bunu duyan cüzdanını alıp kuyumcuya uçacak! Son dakika!

Altın fiyatları durmuyor. Dün rekor seviyelerden bayrağını dalgalandıran ons altının fiyatı bugün sert düşüş yaşadı. Altın alıp satan yatırımcılar, altın fiyatının yükselişinin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Bu noktada altın uzmanlarından “bekle ve gör” uyarısı geldi.

Ünlü ekonomisten ‘kur şoku’ uyarısı!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, hükümetin iktidarda kalmak adına seçimler öncesi yaptıklarını buz pateni olarak adlandırırken, yeni bir kur şoku uyarısında da bulundu.

Adınıza borç çıkabilir! E-Devlet’ten hemen kontrol edin!

Dolandırılıcılık olaylarının ardı arkası kesilmezken yapmadıkları harcamalarla alakalı adına borç çıkan vatandaşlar büyük mağduriyet yaşıyor. Hukukçulardan vatandaşlara e-Devlet üzerinden adlarına kayıtlı şirket ya da hat olup olmadığını kontrol etmeleri konusunda uyarı geldi.

Selçuk Geçer son uyarısını yaptı! Felaket gibi dolar tahmini

Ekonomi piyasasında yaptığı tahminlerle adından söz ettiren Selçuk Geçer, dolar ile alakalı yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Geçer, “yüzde 100 dolar patlaması olacak uyarıyorum” dedi.

TETSİAD uyarı Haberi

TETSİAD uyarı

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Uzakdoğu’dan ülkemize giren içerisinde azo boyar madde barındıran, ucuz fiyatlı ve kalitesiz ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiği konusunda halkı uyarıyor. Azo boyar içeren ucuz ve kalitesiz ürünlerin ithalatını durdurarak durumun engellenebileceğini belirten TETSİAD, derneğin sıkı yaptırımlarının yanı sıra devlet kontrolü ve sektör içi otokontrol sistemiyle dış alımların engellenerek, iç üretimin güçlendirilmesinin şart olduğunun altını çiziyor. 


Son zamanlarda çevre örgütleri de dahil dünya kamuoyu, tekstil ve aksesuar ürünlerindeki insan ve doğaya zararlı maddelerin kullanımını konuşuyor. Gelişmiş ülkeler sağlığa zararlı olduğu için yasak olan maddelerin kullanılmaması konusunda yoğun gayret gösteriyorlar. Ancak bu durum ne yazık ki ülkemizde yeteri kadar denetlenemiyor, ithal ürünler çok sıkı takipten geçmiyor. 


Türk ev tekstilinin kalbi, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve...