16 / 05 / 2024

theme park iletişimtema park

theme park iletişimtema park

Theme Park projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Halkalı'da yükseliyor. Projede 4 bin 26 konut yer alacak

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Selçuklu Kanyon Park iletişim

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Deluxia Park iletişim!

Deluxia Park Evleri projesi, Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Deluxia Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Temmuz'da açılacak!

Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Land of Legends Theme Park ile Türkiye’ye taşıyor. The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya’nın Belek beldesinde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle misafirlerini bekliyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

theme park iletişimtema park Haberi

theme park iletişimtema park

Aktaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un birlikte hayata geçirdiği Theme Park projesi, TOKİ'ye ait olan arsa üzerinde yükselecek. Theme Park İstanbul projesi, Halkalı'da yer alıyor. Toplamda 4 bin 26 konuttan meydana gelen Theme Park Halkalı'da inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirlendi. 


Fiyat listesi henüz belirlenmemiş olan Halkalı Theme Park projesinde konut, alışveriş merkezi, ofis alanı ve otel ile eğlence parkı bulunacak. Proje toplam 3 milyar euroluk yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 



Halkalı Theme Park resimleri 




Theme Park iletişim

Telefon:  0312 291 50 00

Web Adresi: www.mesagrup.com

Kübra...