24 / 07 / 2024

Therra Park Gök an İnşaat iletişim

Therra Park Gök an İnşaat iletişim

Therra Park fiyat listesi 1,6 milyon dolardan başlayarak, 2,7 milyon dolara kadar değişiyor. Sarıyer Tarabya'da yükselen Therra Park projesinde 49 konut bulunuyor...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Tarabya Therra Park'ta 1,5 milyon dolara!

Tarabya Therra Park'ta 1,5 milyon dolara ev sahibi olabilirsiniz. Teslimlerin 4 ay önce başladığı proje İstanbul’un en güzel köşelerinden birinde yemyeşil koruların içinde yer alıyor. 

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları!

Nurol Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Hemen teslim edilen Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor...

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Therra Park Gök an İnşaat iletişim Haberi

Therra Park Gök an İnşaat iletişim


Gök-an İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Therra Park projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Tarabya'da yer alıyor. Therra Park Tarabya projesi 16 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


49 adet konuttan meydana gelen Therra Park Tarabya projesi 13 blok halinde yükseliyor. Therra Park Evleri Tarabya teslim tarihi Kasım 2016 olarak belirtiliyor.



Therra Park fiyat!


Therra Park fiyat listesi 1,6 milyon dolardan başlayarak, 2,7 milyon dolara kadar değişiyor. Therra Park Tarabya projesinde daire ve villa tipi konutlar yer alıyor.


Therra Park Tarabya projesinde 551 metrekare villalar, 217-241 metrekare bahçe dubleksleri, 223-224 metrekare çatı dubleksi daireler yer alıyor. Therra Park Tarabya ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla, 12 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.



Therra Park Tarabya nerede?

Therra Park Tarabya adres: Ferahevler Mah. Çamlık Cad. Çay Sk. No: 34457...