05 / 05 / 2024

THY Basın Müşavirliği açıklama

THY Basın Müşavirliği açıklama

Türk Hava Yolları (THY), Avrupa Havayolları Birliği'nin (AEA) verilerine göre, 2013 yılı sonunda, 2012'ye göre yüzde 23,6 artışla Avrupa'da en çok yolcu artışı sağlayan hava yolu şirketi oldu.

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Türk Hava Yolları (THY) ağustosta 8,7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Ağustos ayında 8,7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydetti. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dış hatlarda doluluk oranı yüzde 85,4 iken iç hatlarda yüzde 92,7 olarak gerçekleşti. İşte detaylar....

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Türk Hava Yolları’ndan rekor sayıda personel alımı! Binlerce kişi istihdam edilecek!

Türk Hava Yolları, bünyesinde istihdam etmek üzere tamı tamına 10 bin personel alacağını duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan personel alım duyurusuna ilişkin detaylar belli oldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

THY Basın Müşavirliği açıklama Haberi

THY Basın Müşavirliği açıklama



THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre; yüzde 86,7 oranında zamanında kalkış gerçekleştiren THY, Avrupa'da en büyük 10 hava yolu şirketi arasında 4. sırada yer aldı. Avrupa'nın büyük hava yolu şirketlerinin de üye olduğu AEA verilerine göre, THY 2013 yılı sonunda 2012'ye göre yüzde 23,6 artışla Avrupa'nın en çok yolcu artışı sağlayan hava yolu şirketi seçildi.


THY, 2013 yılı sonunda binde 5.4'lük bagaj kayıp oranıyla, en çok yolcu taşıyan ilk 10 hava yolu şirketi arasında en az bagaj kaybeden ikinci şirket oldu. Bagaj kayıp oranı ortalaması AEA üyelerinde binde 8,8’e çıkıyor.


THY Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa’nın en iyi şirketleri arasında olduklarını belirterek, çalışanların büyük gayretiyle her zaman ilk sıralarda yer alacaklarını kaydetti.


Kotil, "Bagaj kayıp oranlarını 5.4'lük bir seviyeye indirdik. Zamanında kalkış...